Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada telefonuna mesaj geldiğini görmek

Rüyada telefonuna mesaj geldiğini görmek

Rüyada telefonuna mesaj geldiğini görmek gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, atılan adımların boşa gideceğine, sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine, sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına, her daim aile tarafından kollanacak olan rüya sahibinin sırtının yere gelmeyeceğine, gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına, ancak daha sonra ihanet eden bu kişi ile çok iyi bir dostluk ilişkisi kurulacağına, sıkıntıların ve sorunların kolay bir şekilde çözüleceğine, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına yorulmaktadır.

Rüyada telefonuna mesaj geldiğini gördüyseniz:

  • Açığa çıkan şeyleri dikkatle dinlemelisiniz.

Rüyada telefonuna mesaj geldiğini görmek arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine, zarar edilen işlerin düzeleceğine, sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına, iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Rüyada telefondan mesaj geldiğini görmek moral bozukluğu yaşanacağına, sevilen ve değer verilen kişilerden büyük bir ihanet görüleceğine, zina edip eşini başkaları ile aldatmayacağına rivayet eder.

Rüyada cep telefonuna mesaj geldiğini görmek onun sevincini de, mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine, dertlerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, o işi canlandıracağına, ayaklandıracağına, o işten ekmek yiyeceğine yorulur.

Rüyada eski sevgiliden telefona mesaj geldiğini görmek geri plana düşeceğine, kısa sürede başarısının artacağına, çok mutlu ve huzurlu bir kişi olacağına delalet eder.

Rüyada telefonuna mesaj gelmek kişinin her türlü zenginliğine, kısa bir süre sonra da beklediği büyük başarıyı elde ederek alnının akıyla işlerin üstesinden geleceğine, dürüst bir şekilde yaşayacağına işarettir.

Rüyada sevdiğinden mesaj geldiğini görmek başarılarının hiçe sayılacağına, kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine, gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına, zarar edilen işlerin kara geçirileceğine işarettir.

Rüyada sevdiğin kişiden mesaj geldiğini görmek ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevgiliden mesaj geldiğini görmek zorlukların bu sayede aşılacağına ve haksız bir durum yaşanmaması için çok dikkat edileceğine, bedenen ve ruhen dinleneceğine, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments