Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada telefonuna mesaj gelmek

Rüyada telefonuna mesaj gelmek

Rüyada telefonuna mesaj gelmek ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine, kudreti ve cesareti bulacağına, harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine,  sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine, bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada telefonuna mesaj gelmek gördüyseniz:

  • Biraz da dinlenin en iyisi kısa kır gezileri olabilir.

Rüyada telefonuna mesaj gelmek bolluğun sürekli olacağına ve geçim derdinin biteceğine, yeni bir iş konusunda anlaşma sağlanacağına, sabit geliri olacağına, geçiminin kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine yorulur.

Rüyada cep telefonuna mesaj geldiğini görmek sağduyusu, yeteneği, sakinliği ve zekâsı ile hayatındaki dezavantajları dahi avantaja dönüştürmeyi başaracağına, son zamanlarda işlerinde yaşanan sıkıntıdan kurtularak ferahlığa çıkacağına, eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına, büyük başarılar kazanacağı çalışmalar ve projeler gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada telefondan mesaj geldiğini görmek kâbus gibi günlerin geleceğine, kötü günlerinin biteceğine ve güzel günler yaşayacağına, üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada telefonuna mesaj geldiğini görmek büyük sorunlar yaşayacağına, hilekar ve zayıf tanıdığa, illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliden telefona mesaj geldiğini görmek ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına, rüya sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine yorumlandığı gibi, farklı olarak kişinin yapacağı yanlışların dostlarıyla arasını açacağına, yokluk ve fakirlik göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğinden mesaj gelmek ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, kısa sürede büyük bir aşama kaydedileceğine, yaşanan sorunların belirsizlik yaratacağına, üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine inanılır.

Rüyada eski sevgiliden mesaj gelmek mutlu ilişkiler kuracağına, hayaline kavuşacağına, muradına ereceğine ve onunla çok mutlu olacağına rivayet eder.

Rüyada birinden mesaj geldiğini görmek ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine, farklı iş kollarına ulaşacağına, uzun yıllar boyunca çekeceğine, ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments