Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cep telefonuna mesaj geldiğini görmek

Rüyada cep telefonuna mesaj geldiğini görmek

Rüyada cep telefonuna mesaj geldiğini görmek sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, sıkıntılarının kısa süreceğine, eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına, bir taraftan para kazanırken diğer taraftan kötü kişilerle kötü işler yapmaya ve başını binbir türlü belaya sokup çok zarara uğrayacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine, hayırlı bir eşe, insanlara bol gülücük ve olumlu enerji dağıtacağına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine rivayet eder.

Rüyada cep telefonuna mesaj geldiğini gördüyseniz:

  • Belli konularla ya da kişilerle ilgili fikirleriniz iyice netleşmeye başlıyor.

Rüyada cep telefonuna mesaj geldiğini görmek çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, huzursuzluklarından kurtulacağına işarettir.

Rüyada cep telefonu mesajı görmek büyük miktarda kazanç elde edeceğine, rakiplerine büyük fark atacağına, anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine, büyük bir projeye girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada cep telefonunda mesaj görmek üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine, mutlu olunacağına ve yaşanacak güzel olaylar ile yakında çok sevinileceğine yorulmaktadır.

Rüyada telefonuna mesaj gelmek kendisini güçten ve takatten düşmüş gibi hissedeceğine, çok hayırlı kişiler ile tanışacağına, rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine delalettir.

Rüyada telefonuna mesaj geldiğini görmek sorunlarının azalmayarak her geçen gün daha fazla çoğalacağına, haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada telefondan mesaj geldiğini görmek mevcut aile ve iş yaşantısının çalkantılara sahne olacağına, esenliğe, rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgiliden telefona mesaj geldiğini görmek rüyayı gören kişinin bu sayede çok daha rahat ve konforlu bir hayata kavuşacağına, iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına, bu sebeple çok büyük stres nöbetleri geçirileceğine, iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine işarettir.

Rüyada eski sevgiliden mesaj geldiğini görmek hayat boyu refah içinde ve huzurlu bir şekilde yaşaması için gereken miktardan daha çok kazanç elde edeceğine, onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, çok büyük başarılar kazanılacağına, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments