Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiliden mesaj gelmek

Rüyada eski sevgiliden mesaj gelmek

Rüyada eski sevgiliden mesaj gelmek edilen duaların karşılığını bulacağına, huzurlu ve sıcak bir yuvaya kavuşacağına, kişinin kaymağını toplayıp, pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına, insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına takdir ve sevgi göreceğine, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına böylece geleceği iyi ve hayırlı durum için Allah’a şükredeceğine, rüya sahibinin dünya mallarından ve nimetlerinden ziyadesiyle faydalanacağına delalettir.

Rüyada eski sevgiliden mesaj gelmek gördüyseniz:

  • Çevrede sizin dedikodunuzu yapan birileri var.

Rüyada eski sevgiliden mesaj geldiğini görmek yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine işaret eder.

Rüyada eski sevgiliden mesaj gelmek çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, işinin gücünün rast gideceğine, daha çok saygı ve destek göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgilisinden mesaj geldiğini görmek örnek insan olacağına, daha bir sevileceğine, verilen emeklerin boşa gitmekten son anda kurtulacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, bu iş yüzünden bir sağlık sorunu yaşanacağına yorulur.

Rüyada eski sevgiliden telefona mesaj geldiğini görmek daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine, yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine, edilen duaların tutacağına rivayet eder.

Rüyada sevgilisinden mesaj geldiğini görmek kısa bir süre sonra toparlanacağı düşünülürken daha da kötüleşmeye başlayacağına, bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine, ancak dedikodunun asılsız olduğu ortaya çıktığı zaman yaşanan sorunların düzeleceğine yorulur.

Rüyada sevgiliden mesaj geldiğini görmek makamının yükseleceğine, yeni bir iş hayatına sahip olunacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine işaret eder.

Rüyada eski sevgiliye mesaj göndermek çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına, maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine, kötü haberler alınacağına, böylece uzun zamandan beri birlikte olduğu kişiyi çok sevindireceğine, kısa bir zaman içinde daha büyük mutluluklar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgilisinin mesaj attığını görmek hileye ve fesada başvurmayacağına, her zaman geçimini sağlamanın bir yolunu bulacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments