Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiliyi telefonla aramak

Rüyada eski sevgiliyi telefonla aramak

Rüyada eski sevgiliyi telefonla aramak onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına, ticaretinin ilerlemeye başlayacağına, endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına, hayatına bolluğun, bereketin ve verimin hâkim olacağına, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, üzüleceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına, parasının ve canın güvende olacağına delalettir.

Rüyada eski sevgiliyi telefonla aramak gördüyseniz:

  • Size karşı saldırılar olması mümkündür.

Rüyada eski sevgiliyi telefonla aramak sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına, yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, başı sıkışmış kişilere destek olacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin telefonla aradığını görmek sorunlarını ve sıkıntılarını büyük bir adım atarak ortadan kaldıracağına, sahip olunan şartlardan memnuniyet duymadığı için sinirli ve agresif bir tavır içinde olacağına, işinin her geçen gün büyüyeceğine, sermayesinin çoğalacağına işarettir.

Rüyada sevgiliyi telefonla aramak borçlanacağına, hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına, azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına, gözünü en yukarılara dikeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevgilinin telefonla aradığını görmek böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine, kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine işaret eder.

Rüyada eski sevgiliyle yeni sevgiliyi bir arada görmek ardından yeni bir iş için başvuru yapılacağına, yaşadığı yerin güzelleşeceğine, elinin bollaşacağına, elindekileri de alıp götüreceğine inanılır.

Rüyada eski sevgilisinin aradığını görmek kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine ve uzun zaman önce yapılmış olan bir hata yüzünden maddi ve manevi olarak çok yıpranacağına, içine düştüğü sıkıntılardan kısa bir zaman içinde herhangi bir sorun yaşamadan kurtulacağına, iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi aradığını görmek yapacağı yatırımlarda her zaman doğru adımlar atacağına, kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgilini aramak evlatlarından hayır bulacağına, işlerinde istediği performansı yakalayamayacağına, kendisini üzen durumlardan uzak kalıp, hayatın iyi yanlarına bakmaya çalışarak, daha pozitif biri olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments