Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgili ve yeni sevgilini görmek

Rüyada eski sevgili ve yeni sevgilini görmek

Rüyada eski sevgili ve yeni sevgilini görmek iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına ve çok doğru adımlar atılarak aile hayatına renk getirileceğine, artık kötü günler yaşamayacağına ve kara bulutların dağılarak güneşin yüzünü göstereceğine, yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına, sevdiği kişiden hayır ve karşılık bulacağına, karamsarlığa düşeceğine ve mutsuz olacağına, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına, sevdiğiniz bir yakınınızın ölüm haberini alacağınıza, çalışmaların birçok kişi tarafından takdir göreceğine, mal mülk sahibi olunacağına işaret eder.

Rüyada eski sevgili ve yeni sevgilini gördüyseniz:

  • İşinizi ilgilendiren veya ilişkilerinizle ilgili bazı konuların belli bir şekilde ilerlemesini istiyor olabilirsiniz.

Rüyada eski sevgiliyle yeni sevgilini görmek iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yaşamının uzun olacağına, kendisine gelir getiren yolların önüne engeller çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi ve yeni sevgiliyi görmek çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluk duyacağına, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine, karamsarlığa düşeceğine, insanlara küsüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin yeni sevgilisini görmek bir sebeple zor zamanlar geçireceğine, çocukları olması halinde de ideal bir ebeveyn olarak parmakla gösterileceğine, işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine ve hayatta çok başarılı olacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgilisini yeni sevgilisiyle görmek çocuklarının ve torunlarının daima dizinin dibinde yaşayacaklarına, onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına, kendisine yeni bir hayat kuracağına, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine, elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgilinin yeni sevgilisini dövmek oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, hayırlı ve başarılı işlere gireceğine, dertlerin uzaklaştırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin yeni sevgilisinden ayrıldığını görmek elinin bollaşacağına, refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine, çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine, yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, hayatının belli bir rutine oturacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgili ve onun yeni sevgilisini görmek gelirinin düşeceğine, hayatının önceki yıllarının aksine daha inançlı biri olacağına, hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine, iş yerinde çok zarar edileceğine ve maddi ve manevi büyük travmalar yaşanacağına delalettir.

Rüyada eski sevgiliyle yeni sevgili arasında kalmak zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine, yaşının verdiği olgunluğa erişmediği sürece çevresinden eleştiri almaya devam edeceğine, iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine, sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments