Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiliyle yeni sevgilini görmek

Rüyada eski sevgiliyle yeni sevgilini görmek

Rüyada eski sevgiliyle yeni sevgilini görmek kalıcı işler yaparak, hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına, maddi ve manevi açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına, keyfinin, huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, ev sahibi olacağına ve atacağı adımlar sayesinde kendisine yüklü miktarda kazanç getirecek bir işe gireceğine, ticaretten yana kısmetlerinin çoğalacağına, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, bol şanslı bir döneme girileceğine, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle yeni sevgilini gördüyseniz:

  • Size hiçbir katkısı olmayan konularla uğraşıyorsunuz.

Rüyada eski sevgiliyle yeni sevgilinin kavga ettiğini görmek huzurunun yerine geleceğine, hafifleyeceğine, esenlik bulacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine ve yakın zaman içinde bazı tartışmalar yaşanacağına delalettir.

Rüyada yeni sevgilinin eski sevgilisini görmek hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına, edilen duaların kabul edileceğine, hayırlı bir sürece girileceğine, kazancın daha da artacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların günden güne artacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgili ve yeni sevgilisini görmek yeni bir işe geçiş yapılacağına, sağlık sorunları dolu bir dönem geçirileceğine, sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine işaret eder.

Rüyada eski sevgiliyle yeni sevgili arasında kalmak iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına, arkadaşlarıyla da görüşmediği gibi, sosyal hayatını da askıya alacağına, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgili ve yeni sevgilini görmek kısa süre içinde engelleneceğine, bu işle ilgili olarak bazı yalan haberler çıkarılacağına, uzun zamandan beri yapılan işte başarıların kıskanılmasına, çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgiliyi ve onun yeni sevgilisini görmek sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine, musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, eşyaların yenileneceğine alamet eder.

Rüyada eski sevgilisini yeni sevgilisiyle görmek sıkıntılarını yakın bir zaman içinde herhangi bir aksilik yaşamadan atlatacağına, büyük bir servete kavuşacağına, yalan ve riyayla dolu bir hayata, aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına yorulur.

Rüyada eski sevgilinin yeni sevgilisiyle tanışmak işinin yoluna gireceğine, başı dik, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına, başarıya giden yollarının açılacağına, yaşadığı kötü günlerin son bulacağına, hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments