Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiliyi ve yeni sevgiliyi görmek

Rüyada eski sevgiliyi ve yeni sevgiliyi görmek

Rüyada eski sevgiliyi ve yeni sevgiliyi görmek sağlık sorunlarının geçici olacağına, kazancının artması ile malının ve rızkının da çoğalacağına, bir yolculuk öncesi alacağı kötü bir haber nedeniyle o yola çıkmaktan vazgeçeceğine, evlilerin eşleri ile her günlerinin neşe ve keyif içinde geçeceğine, o işi canlandıracağına, ayaklandıracağına, o işten ekmek yiyeceğine, çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına, kazancında bereketin artacağına, birçok engelin kolaylıkla aşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi ve yeni sevgiliyi gördüyseniz:

  • Sizi tatmin etmeyen veya keyif vermeyen iş, anlaşma, ilişki veya iş birliklerini sonlandırabilirsiniz.

Rüyada eski sevgilinizin yeni sevgilisini görmek kısmetinin ve talihinin açılacağına, rüya sahibinin emeklerinin karşılığında layık olduğu rızkı ve geliri elde edeceğine, sağlıklı, huzurlu, yüksek moralli olacağına, tövbelerinin kabul olacağına, işinin gücünün de rast gideceğine işaret eder.

Rüyada eski sevgilinin yeni sevgilisi olduğunu görmek masumluğunu ispat edeceğine, alnına sürülen lekeden Allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına, müşterilerin ya da siparişin çoğalacağına, bir sebeple çok zarar göreceğine, işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına yorulur.

Rüyada eski sevgiliyi ve yeni sevgiliyi görmek dara düşeceğine ve keder sahibi olacağına, geçim sıkıntısı yaşanmayacağına, bir süre bu durumun devam edeceğine ancak daha sonra yaşanacak olan bazı güzel gelişmeler sayesinde sorunların çözüm bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgili ve yeni sevgilisini görmek en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine, büyük bir kavgaya tutuşacağına, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine, her türlü kazadan ve beladan uzak olacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi yeni sevgiliyle görmek eşlerin arasına kara kedi gireceğine, eline geçen kazancın bereketsiz olacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, yapacağı işlerde çok büyük bilgi ve deneyim sahibi olarak çok rahat bir şekilde birçok projenin altından kalkacağına işarettir.

Rüyada eski sevgiliyi ve onun yeni sevgilisini görmek büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgilinin yeni sevgilisini dövmek neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına, problemli durumlardan birinin çözüleceğine, daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına, gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle yeni sevgili arasında kalmak ortalığın güllük gülistanlık olacağına, biraz dinleneceğine, yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments