Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiliyle yeni sevgili arasında kalmak

Rüyada eski sevgiliyle yeni sevgili arasında kalmak

Rüyada eski sevgiliyle yeni sevgili arasında kalmak bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine, ancak bu durumlardan en az zarar ve sorun ile kurtulmak için çok akıllıca ve çok dikkatli adımlar atması gerektiğine, bu şekilde davranıp sükûnetini korursa eğer herşeyin yoluna gireceğine, aile hayatında hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, böylelikle yüzünün güleceğine, bekar ise evleneceğine, kötü ve zor günler yaşanacağına, maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine, üzerine düşen bazı çalışmaları yakın zamanda gerçekleştireceğine, çok büyük üzüntüler yaşanmasına sebep olacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgiliyle yeni sevgili arasında kalmak gördüyseniz:

  • Bazı oluşumların, planların ya da ilişkilerin içinde neden yer aldığınızı anlamakta zorlanabilirsiniz.

Rüyada eski sevgiliyle yeni sevgili arasında kalmak zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, iletişim konusunda daha güçlü olunacağına, saygı değer bir konuma çıkacağına, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine alamet eder.

Rüyada iki sevgili arasında kalmak evliliklerin bitme noktasına geleceğine, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, aynı hataları tekrarlamamak için tüm hayatını baştan sonra yeniden inşa edeceğine işaret eder.

Rüyada eski sevgilinin aramasını görmek her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine, sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, maddeden çok maneviyata önem vereceğine işarettir.

Rüyada eski sevgiliyle bir araya gelmek sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına, bir sebeple işlerin kötüye gideceğine, bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgilide kalmak yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgilinin evinde kalmak yaşadığı sıkıntılı ve sorunlu durumları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çözümüne katkıda bulunacağına, çok büyük bir kazanç elde etmesini sağlayacak iş için yardımcı olacağına ve üzüntüsünü bölüşmek için yakın bir zamanda çok çaba göstereceğine, verilen sözlerin yaşanack sorunlar yüzünden gerçekleştirilemeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliden hamile kaldığını görmek uğranılan zararların hızlı bir şekilde telafi edileceğine, sevilen iki kişinin dünyaevine gireceklerine dair haber alınacağına, bol kazanç elde edeceğine, sorunlarından kurtulacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgiliyle aynı evde kalmak hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına, çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments