Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgilinin yeni sevgilisinden ayrıldığını görmek

Rüyada eski sevgilinin yeni sevgilisinden ayrıldığını görmek

Rüyada eski sevgilinin yeni sevgilisinden ayrıldığını görmek buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine, bu yüzden borcun gittikçe artacağına, rahat edilecek bir projeye girileceğine, ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, stresin ve üzüntülerin biteceğine, geçmiş ile hesaplaşacağına ve yakınlarındaki kişileri de analiz ederek tüm ilişkilerini gözden geçireceğine, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına, hasretin biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin yeni sevgilisinden ayrıldığını gördüyseniz:

  • Başkalarını ilgilendiren bir konuda karar verme durumunda kalabilirsiniz.

Rüyada eski sevgilinin yeni sevgilisinden ayrıldığını görmek çevresindeki güzel, iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına, kötü kişilerle karşılaşılacağına, çok büyük işlere adın yazdıracağına işaret eder.

Rüyada yeni ayrıldığın sevgiliyi görmek iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına, sorununu kolayca çözeceğine, herkesi kendisine hayran bırakacak işlere imza atacağına delalet eder.

Rüyada yeni ayrıldığın sevgilini görmek aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına, çok daha iyi işler yapmak için yakında bir haber alacağına, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına ve aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine işarettir.

Rüyada eski sevgiliden ayrıldığını görmek sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına, uzak bir yerde oturan çok sevdiği bir kişiye kavuşacağına, kötü günlerin arkada kalacağına, ruhun ve kalbin rahat edeceğine işaret eder.

Rüyada eski sevgiliyle ayrılmak onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine, düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına, yapılan çalışmaların tanıtılması, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ayrıldığın eski sevgiliyi görmek büyük bir makama geleceğine, böylece istediği kadar kazanca ve mala sahip olacağına, iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle ayrıldığını görmek iş hayatında alınacak zaferler sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, başarılarının bir ömür süreceğine, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliden ayrılmak alınan eğitim sayesinde girilecek bir işte terfi alınacağına, sevdiği kişilerle bir sorun yaşayacağına, şansın kaçacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments