Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgilinin yeni sevgilisini görmek

Rüyada eski sevgilinin yeni sevgilisini görmek

Rüyada eski sevgilinin yeni sevgilisini görmek de rüya sahibinin ağız tadının ve keyfinin yerinde olacağına, onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine, sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine, atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına, zor zamanların geride kalacağına, ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine, işlerinin birer birer yoluna girmeye başlayacağına, stresinden, sıkıntısından ve kuruntusundan uzaklaşıp, kafa dağıtacağına, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, herhangi zarara uğramayacağına, sevdiği kişilerden çok büyük bir destek alacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgilinin yeni sevgilisini gördüyseniz:

  • İlgi alanlarınızı genişletebilir veya yeni şeyler denemek isteyebilirsiniz.Daha fazla sosyalleşmeniz yeni fırsat sayısını arttırabilir.

Rüyada eski sevgiliyle yeni sevgiliyi görmek rüya sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine ve aradığı mutlu hayatın sahibi olmayı başaracağına, ancak bu durumlardan en az zarar ve sorun ile kurtulmak için çok akıllıca ve çok dikkatli adımlar atması gerektiğine, bu şekilde davranıp sükûnetini korursa eğer herşeyin yoluna gireceğine, gerek maddi gerekse manevi gücünü zorlayacak adımlar atacağına işaret eder.

Rüyada eski sevgiliyle yeni sevgilinin kavga ettiğini görmek iletişim konusunda daha güçlü olunacağına ve rüya sahibinin çevresi ile uyum içinde bir hayat süreceğine, hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, kazançlı olacağı işlere gireceğine, karşılaşılan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, sevinç ve mutluluk dolu günler yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin yeni sevgilisi olduğunu görmek hayatının olumsuz yönde değişeceğine, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine, rüya sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine yorulur.

Rüyada eski sevgilini yeni sevgilisiyle görmek dünü arkada bırakarak, yarınlara bakacağına, zahmet veren işlerin artacağına, hayırlı ve güzel haberler alacağına, ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgili ve yeni sevgiliyi görmek daha müreffeh zamanlar geçirileceğine, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine, ruhuna hayrat yapılacağına, öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine tabir olunur.

Rüyada eski ve yeni sevgili görmek kişinin güvenlik zafiyetlerini ortadan kaldırarak, sevdiklerini de koruyacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine ve sevilen bir kişi ile yaşanan bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına, uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin yeni sevgilisini görmek yeni bir iş hayatına sahip olunacağına, kendisine söylenen bazı yalanları ifşa edeceğine, sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, düzeninin sarsılacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin yeni sevgilisiyle tanışmak çok daha rahatsız edici durumlara düşeceğine, üzüntülerinin geçmesi için yardımcı olacağına, yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments