Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgilisini yeni sevgilisiyle görmek

Rüyada eski sevgilisini yeni sevgilisiyle görmek

Rüyada eski sevgilisini yeni sevgilisiyle görmek sevdiğini söyleyeceğine, onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına, uzun zamandan beri kendi işini kurma hayalini gerçekleştirmek için bazı adımlar atacağına, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine, şansının yaver gideceğine, kısmetlerinin her daim açık olacağına, deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına, zina edip eşini başkaları ile aldatmayacağına, geleceğin güzel olacağına ve kişinin yarınlarının kendisi için mutlulukla, başarıyla geleceğine, dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına, çok güzel işlere gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgilisini yeni sevgilisiyle gördüyseniz:

  • Nedenlerini anlamaya çalışmalısınız.

Rüyada eski sevgiliyi yeni sevgilisiyle görmek yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına ve hayır getirecek bir kişinin önayak olması ile eğitim hayatının devam ettirileceğine, zor zamanların, sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına, bütün sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgili ve yeni sevgilini görmek depresif ruh halindeyseniz kurtulacağınıza, hayırlı kişiler ile tanışıp bu kişiler sayesinde çok daha büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine ve yaptığı işlerin sonunda çok mutlu olacağına, askerlik ya da iş yolculuğu yüzünden hasret çekeceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin yeni sevgilisini görmek uzaktaki bir akrabadan çok güzel ve hayırlı bir haber alınacağına, sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına, çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edeceğine, bu sayede çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına delalettir.

Rüyada eski sevgiliyle yeni sevgilinin kavga ettiğini görmek kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına ve yaşanabilecek büyük sorunları ortaya çıkmadan yokedeceğine, yaşadığı sorunların çözümü için çok olumlu adımlar atıp ortaya çıkan üzüntülü durumların son bulacağına inanılır.

Rüyada eski sevgilinin yeni sevgilisinden ayrıldığını görmek işinin gücünün rast gideceğine, ticaretinin açılacağına, iş hayatında başarılı olup büyük miktarda para ve mal kazanılacağına ve güzel işlere girileceğine, ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına yorulur.

Rüyada eski sevgili ve yeni sevgilisini görmek işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına, büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine delalet eder.

Rüyada eski sevgiliyi ve yeni sevgiliyi görmek uğursuzlukların kol gezeceğine ve başarısızlıklar nedeni ile hayal kırıklıkları yaşanacağına, o zaman bile sağlık sorunları ve huzursuzluklar yaşamayacağına, ayağa kalkacağına inanılır.

Rüyada eski sevgiliyle yeni sevgili arasında kalmak sevdiği insanların olacağına, yanlış anlaşılmaların ve yargısız infazların kişiyi zor durumda bırakacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments