Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgilinin yeni sevgilisini dövmek

Rüyada eski sevgilinin yeni sevgilisini dövmek

Rüyada eski sevgilinin yeni sevgilisini dövmek ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, her konuda şansının yanında olması nedeni ile başarı elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel adımların atılarak kazanç elde edileceğine ve her zamankinden daha farklı şeyler yapılarak hayata huzur ve mutluluk katılacağına, onlar nedeniyle aksilikler yaşayacağına, huzurunun bozulacağına, sorunların günden güne artacağına, ele geçen fırsatların heba edileceğine, kişinin bu yeni düzene kendisini adapte etmekte zorlanacağına, mutluluğunun daim olacağına, eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına ve sevdiği kişilere yardım edeceğine işarettir.

Rüyada eski sevgilinin yeni sevgilisini dövmek gördüyseniz:

  • Dayanağı olmayan asılsız haberlere kesinlikle inanmamalısınız.

Rüyada eski sevgilinin yeni sevgilisini dövmek üzüntülerin ve endişelerin biteceğine, onun tarafından iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına, dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına delalettir.

Rüyada eski sevgilinin sevgilisini dövmek yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, rüya sahibinin Allah katında muhterem biri olduğuna, şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına delalettir.

Rüyada eski sevgili dövmek mevkilerinin yüksek olacağına, sabırlı olmak ve Allah’a yalvarmak dışında kişinin elinden bu süreç zarfında bir şey gelmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına delalettir.

Rüyada sevgilinin eski sevgilisini dövmek kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına ve kaderinin yüzüne güleceğine, şifaya kavuşacağına, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına ve atılacak olan kötü bir adımın telafi edileceğine alamet eder.

Rüyada eski sevgilini dövmek mesleki başarı yakalamak adına pek çok kursa katılacağına, çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar arasında çok tanınan biri olacağına, yaşadığı kötü olaylar yüzünden ruhunda oluşan yaraları sarmak için çok büyük bir çaba sarfedeceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi dövmek sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına, kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, işle ilgili önemli bir teklif alınacağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine tabir olunur.

Rüyada eski sevgilisini dövmek sıkıntısının biteceğine, eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına ve onu kaybedeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi yeni sevgiliyle görmek verilen  sözlerin tutulacağına, çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına, büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine, rızkın çoğalacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments