Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgili ve çocuğunu görmek

Rüyada eski sevgili ve çocuğunu görmek

Rüyada eski sevgili ve çocuğunu görmek çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, işini bırakıp ailesinin yanına dönmeyi düşüneceğine, maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına, duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine, uzun zamandan beri içini kaplamış olan yalnızlık duygusundan uzaklaşarak sevinçli günler yaşayacağına, sermayesini kaybedeceğine, kişinin dertlerinden, sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, tartışmaların son bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgili ve çocuğunu gördüyseniz:

  • Bazı konular ciddi şekilde biçimlenmeye başlıyor.

Rüyada eski sevgiliden çocuğu olduğunu görmek sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, ağız tadının da kaçacağına, yeni kapılar açılacağına ve uzun sürecek bir birlikteliğe girileceğine, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgiliyi çocuğuyla görmek bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına, onunla kardeşten daha yakın olacağına, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine alamet eder.

Rüyada eski sevgilisinden çocuğu olduğunu görmek eline haram para geçeceğine, hayırlı kazançlar elde edileceğine, kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına, tüm aksiliklerin üst üste geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgilinin çocuğunu sevmek güzel günlerin yaşanacağına, elde bulunan paranın tükeneceğine, düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına, kişinin kendisine hayır ve uğur getirecek işler yapacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgili ve çocuğunu görmek üzüntülerin ve sıkıntıların günden güne artacağına, kendi işini kuracağına, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine, duyulan üzüntü ve yardıma ihtiyacı olan insanlara Allah’ın izni ile en iyi şekilde yardım edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgilisinin çocuğunu görmek zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine, yalanların ve kırıcı konuşmaların kişiyi yıpratacağına, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine işaret eder.

Rüyada eski sevgiliden çocuğunun olduğunu görmek rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine, hayırlı ve güzel işlere imza atacağına ve bu sayede uzun yıllardan beri büyük bir özlemle gerçekleşmesini beklediği hayallerinin yakın bir zamanda çok güzel gelişmeler eşliğinde gerçekleşeceğine işarettir.

Rüyada eski sevgilinin çocuğunu görmek uzun zamandan beri yapılmak istenen bir çalışmanın gerçekleştirileceğine, dünyanın kendisine galip gelmesine, endişe duyulan ve üzüntü yaratan konuların çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments