Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiliden çocuğu olduğunu görmek

Rüyada eski sevgiliden çocuğu olduğunu görmek

Rüyada eski sevgiliden çocuğu olduğunu görmek varlıklı ve konforlu bir hayat sürüleceğine, elinde bazı büyük projelerin yönetimi ile ilgili bilgiler ulaşacağına, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, işinde istediği başarıyı elde edeceğine, iyileşme göstereceğine, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, özellikle kendisine yakın hissettiği bir kişiye kendi özel hayatı hakkında son derece özel bir sırrı anlatacağına, rahata ereceğine, sevindirici haberler alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgiliden çocuğu olduğunu gördüyseniz:

  • Tüm aktivitelere katılmanız zor, aralarından en iyilerini seçmelisiniz.

Rüyada eski sevgilinin çocuğu olduğunu görmek alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, insanların hayatına müdahale etmesine fırsat vermeyeceğine, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, aile bireylerinin çok üzüleceğine ve çok üzücü olayların yaşanacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgiliden çocuğu olduğunu görmek varını yoğunu kaybedeceğine, hayallerini ve isteklerini yerine getirmek için var gücü ile mücadele edeceğine ve bu uğurda koşmaktan bir an olsun yorulmayacağına, zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine ve bolluk içinde bir hayata sahip olunacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgiliden çocuğunun olduğunu görmek sağlığına kavuşacağına, geniş rızık elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına, yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına, yeni ve çok daha büyük hayallerin günden güne gerçekleştirileceğine, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına, muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi çocuğuyla görmek yaşayacağı ilk maddi sıkıntıda yapa yalnız kalacağına, nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine, çok hayırlı ve büyük çalışmalara imza atacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgilinin çocuğunu sevmek kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, sıkıntılarını bir köşeye atacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgili ve çocuğunu görmek her koşulda Allah yolundan yürüyeceğine, sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine ve var olan hastalıklara Allah’ın izni ile şifa bulunacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin çocuğunu görmek Allah’ın lütuflarını bulacağına, bolluk ve bereket göreceğine, rüya sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına, ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine delalettir.

Rüyada eski sevgilisinden çocuğu olduğunu görmek eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, işten ve güçten el etek çekileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulmasına yardım edeceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments