Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgilisinden çocuğu olduğunu görmek

Rüyada eski sevgilisinden çocuğu olduğunu görmek

Rüyada eski sevgilisinden çocuğu olduğunu görmek kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, kişinin adeta gençleşeceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, yaşam enerjisine kavuşacağına, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine ve herhangi bir hastalık ile bir sorun yaşamayıp çok sıhhatli olacağına, kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına, gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine, içinin rahat edeceğine ve gözyaşının duracağına, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, işlerin büyüyeceğine delalet eder.

Rüyada eski sevgilisinden çocuğu olduğunu gördüyseniz:

  • Diğer seçeneklerinizi gözden geçirirseniz vereceğiniz kararları almak kolaylaşabilir.

Rüyada eski sevgilinin çocuğunu görmek sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, ün sahibi birisi olunacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgilisinin çocuğunu görmek kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına, rüyayı gören kişinin planlarının ters tepeceğine, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine alamet eder.

Rüyada eski sevgilinin çocuğu olduğunu görmek rüya sahibinin dost meclislerinde arkadaşları ile toplanacağına, sevilen kişilerle çok mutlu olunacağına, bir koyduğu işten üç alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgilisinden çocuğu olduğunu görmek etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına, bu sayede elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine, altın veya döviz gibi yatırımları sayesinde parasını katlayacağına, ticari faaliyetlerinin artacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi çocuğuyla görmek kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine ve daha önce hiç yaşamadığı kadar özel duyguları yaşayacağına, ilerleyeceğine ve el üstünde tutulma şansına hâsıl olacağına, işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliden çocuğu olduğunu görmek hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına, dış görünüşünün etkileyiciliği ile çok sayıda aşığı olacağına, gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine inanılır.

Rüyada eski sevgilinin çocuğunu sevmek insanlara her türlü yardımı yapacağına, yeteneklerini ve becerilerini kullanarak daha iyi imkânlara sahip olacağına ve uzun zamandan beri istediği bir mevkiye getirileceğine, sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına inanılır.

Rüyada eski sevgiliden çocuğunun olduğunu görmek sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, bunun kendisi için büyük şans olacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments