Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiliden çocuğunun olduğunu görmek

Rüyada eski sevgiliden çocuğunun olduğunu görmek

Rüyada eski sevgiliden çocuğunun olduğunu görmek sıkıntılı ve sorunlu günler geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, kazancından başkalarına da vereceğine, tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, insanların takdirine mazhar olacağına, helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına, başarısızlıklara düşeceğine, kişinin esenlik bulacağına, elindekilerin değerini bilerek hareket edeceğine rivayet eder.

Rüyada eski sevgiliden çocuğunun olduğunu gördüyseniz:

  • Hatta, bazı konularda sizden uzaklaşması anlamına gelebilir.

Rüyada eski sevgiliden çocuğu olduğunu görmek yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına, alim ve bilge insan olacağına, insanların gözünde saygıdeğer, üstün ve yüce bir kimse haline geleceğine, özellikle de geleceğe dair umutların ve hayallerin söneceğine işaret eder.

Rüyada eski sevgilinin çocuğu olduğunu görmek sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, çok büyük yenilikler yapacağına ve her zaman çok daha akıllıca düşünüp kendisini geliştireceğine, işleri yoluna koymak ve sorunlu durumu toparlamak için çok çaba göstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgilisinden çocuğu olduğunu görmek emeklerinin karşılığını göreceğine, maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada eski sevgiliden çocuğunun olduğunu görmek malının ve parasının da büyüyeceğine, alım gücünü yitireceğine, ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına yorulur.

Rüyada eski sevgilisinin çocuğunu görmek hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine, maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına, geçmişte büyük husumetler yaşanan kimselerle barış imzalanacağına, rüyayı gören kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına, işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi çocuğuyla görmek sevincinin sabun köpüğü gibi sönmeyip, ömür boyu devam edeceğine, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine inanılır.

Rüyada eski sevgili ve çocuğunu görmek aklını kullanarak ve yakın tanıdıklarına danışarak içinde bulunduğu sorunlu durumdan en zararsız şekilde sıyrılacağına, arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, konfor içinde yaşayacağına, parasının ve malının eksilmeyeceğine delalet eder.

Rüyada eski sevgilinin çocuğunu sevmek kalbinin temiz olması, niyetlerinin de hayır taşıması sayesinde karşısına aksiliklerin, kötülüklerin, kaza ve belaların çıkmayacağına, böylece daha büyük adımlar atılacağına, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments