Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiliyi çocuğuyla görmek

Rüyada eski sevgiliyi çocuğuyla görmek

Rüyada eski sevgiliyi çocuğuyla görmek adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, dinde bilginleşeceğine, hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, evlerine dünürcü geleceğine, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ortaya konacak projelerin kazanç elde etmesi ile sayesinde hayırlı kapılar açılacağına, ancak daha sonara rüyayı gören kişinin bu kişileri ortaya çıkartacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi çocuğuyla gördüyseniz:

  • Başarıya giden yolda bazı sürprizlerle ya da bazı alanlarda yavaşlanılmasını gerektiren düzeltmelerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada eski sevgili ve çocuğunu görmek yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine, hidayete ereceğine, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına, çok mutlu ve huzurlu bir kişi olacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgiliyi çocuğuyla görmek ne denli büyük olursa olsun kötü şansın uzaklaştırılacağına, sonucun kendisi için çok iyi olacağına, sevdiği bir kişinin, insanlara karşı kötü şeyler yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgilisinden çocuğu olduğunu görmek maddi olarak zor bir döneme girileceğine, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine, sevdikleriyle arasının açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliden çocuğunun olduğunu görmek emeklerinin boşa gideceğine, huzurunun, mutluluğunun, azalacağına, bunun sonucunda da üzülüp sıkıntı yaşayacağına, evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin çocuğunu görmek meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine, arzu ettiği şeylere ulaşmaktan duyduğu büyük huzur ile yardıma muhtaç ve kimsesiz insanlara yardım edeceğine, moralsiz ve tatsız günler geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgilisinin çocuğunu görmek sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, aile içinde eşlerin sürekli tartışma yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgilinin çocuğunu sevmek el attığı bütün işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, sürekli artacak bir sipariş listesi ile koşturacağına, bu bereketin hanesine de yansıyacağına, çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına, işlerin gittikçe artacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının bir süre daha devam edeceğine işarettir.

Rüyada eski sevgilinin çocuğu olduğunu görmek üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına ve projelerinin beklenenden daha fazla ilgi göreceğine, yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına ve böylece istediği gibi yaşayıp kafasını dinginleştireceğine, vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments