Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgilinin çocuğunu görmek

Rüyada eski sevgilinin çocuğunu görmek

Rüyada eski sevgilinin çocuğunu görmek ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine, rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine, parasal açıdan çok iyi şartlara ulaşacağına, mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, hayatına şans ve uğur getirecek işler yapacağına, moralinin, keyfinin kaçacağına, kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine, hayat içinde çok rahat edeceğine, dilediği gibi yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgilinin çocuğunu gördüyseniz:

  • Maddi yatırımlar yapma veya belli girişimlerde bulunma isteğinizin önüne geçemeyebilirsiniz.

Rüyada eski sevgilinin çocuğunu sevmek yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına, ağır bir hastalık ile uğraşıldığını duyacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin çocuğu olduğunu görmek kendisini üzen şeylerden uzak duracağına, sakin bir ruh hali içinde atlatacağına, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgilisinin çocuğunu görmek toplum içindeki değerinin artacağına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına, ailevi konularda çok daha fazla sorumluluk alınacağına yorulur.

Rüyada eski sevgiliden çocuğu olduğunu görmek rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine, insanların yasa ve kedere boğulacağına, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgiliyi çocuğuyla görmek sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, makam sahibi olacağına, mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine, insan ilişkilerinin daha iyi bir hal alacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgilisinden çocuğu olduğunu görmek evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına, elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, fikirlerinin can bulacağına işaret eder.

Rüyada eski sevgilinin çocuğunu görmek yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına, dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına bu sayede hayatının düzelmeye başlayacağına, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, sorunların biteceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgili ve çocuğunu görmek çok mutlu olunacağına, eğitim konusunda bir kişiden destek alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine ve uzun bir zaman boyunca sıkıntı yaşanacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments