Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgili tarafından terk edilmek

Rüyada eski sevgili tarafından terk edilmek

Rüyada eski sevgili tarafından terk edilmek kazancının ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına, özellikle yakın çevresinden beklemediği olumsuz davranışlar görmesi yüzünden canının sıkılacağına, kazancının çoğalacağına, rızkının genişleyeceğine, stresli günler yaşaması yüzünden de moralsiz olacağına, gam ve keder çekmeyeceğine dolayısıyla erken yaşlanmayacağına, uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına, sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine, başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine delalettir.

Rüyada eski sevgili tarafından terk edilmek gördüyseniz:

  • Ne istediğinizi biliyorsunuz, planlarınızdan ödün vermemelisiniz.

Rüyada eski sevgili tarafından terk edilmek varlık ve bolluk içinde bir hayat süreceğine, içindeki sıkıntıların gideceğine, kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, kırılan kalbin onarılacağına ve kırgınlık yaşanmış bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine yorulur.

Rüyada sevgilinin tarafından terk edilmek bir sebeple işlerini daha kontrollü ve getireceği ve götüreceği şeyleri hesaplayarak gerçekleştireceğine, borçlarının azalacağına, kısa sürede başarısının artacağına, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine, kişinin bir süre zorluk çekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevgilisi tarafından terk edilmek kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, yönetici makamına oturacağına, bir toplantıdan diğerine koşacağına, çok iyi bir kariyer edineceğine tabir olunur.

Rüyada sevgili tarafından terk edilmek hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına, maneviyatının çökeceğine işaret eder.

Rüyada sevgilisi tarafından terk edildiğini görmek hakça ve eşit bir şekilde bölüştüreceği mirası sayesinde geri kalan ömrünü huzur içinde tamamlayacağına, işlerinin çok hızlı bir şekilde toparlanacağına, yaşadığı maddi ve manevi problemlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, ahlakta da olgunlaşıp, güzelleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevgilin tarafından terk edilmek üzüleceğine, maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, büyük ferahlık yaşayacağına, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına delalet eder.

Rüyada sevgilin tarafından terk edildiğini görmek başına gelen kötü olaylardan ötürü çok huzursuz olacağına, sevdiği kişiler ile kazançlı bir işe gireceğine, kendisine dert edindiği konularda büyük zararlara uğrayacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiği tarafından terk edilmek yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, zarafet ve incelik ile dolu bir hayat süreceğine, ancak tüm bu gelişmeler yaşanırken rüya sahibinin çok mutlu olacağı, iş hayatında başına gelen kötü olaylardan kendisini kurtarabileceği bir durumla karşı karşıya kalacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments