Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilin tarafından terk edildiğini görmek

Rüyada sevgilin tarafından terk edildiğini görmek

Rüyada sevgilin tarafından terk edildiğini görmek hayal ettiği ve aynı zamanda da hak ettiği yerlere geleceğine, kısmetinin açık olacağına, doğru bildiği yoldan şaşmadan, eninde sonunda istediği başarıya ulaşacağına, bütün sorunlarından ve sıkıntılarından çok büyük çaba göstererek kurtulacağına, birikim yapılacağına, moralinin bozulacağına ve sinirlerinin de adeta bir yay gibi gerileceğine, aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına, hayatının ve işlerinin kolaylaşacağına, rahatının yerine gelip, yüzünün güleceğine tabir olunur.

Rüyada sevgilin tarafından terk edildiğini gördüyseniz:

  • Biraz daha araştırmacı olmakta fayda var.

Rüyada sevgili tarafından terk edilmek müjdeli gelişmeler yaşayacağına ve hayatının en güzel günlerini geçireceğine, büyük üzüntülerin ve sorunların rüyayı gören kişinin iş hayatına kötü bir şekilde etki edeceğine, istenmeyen olayların yaşanacağına, aile bireylerinin bazı konularda yargısız infaz yaptığının düşünüleceğine tabir olunur.

Rüyada sevgilisi tarafından terk edildiğini görmek sevdiği kişiler ile arasında sorunlar yaşanacağına, hiçbir sorun yaşanmayacağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevgilin tarafından terk edildiğini görmek kapanmış defterlerin yeniden açılacağına, yaşamı boyunca haksızlıklarla mücadele etmek için varını yoğunu ortaya koyacağına, hedeflerini tutturacağına rivayet eder.

Rüyada sevgilin tarafından terk edilmek kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına, kimsenin arkasından konuşmayacağına rivayet eder.

Rüyada sevgilisi tarafından terk edilmek hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine, işlerinde daha önce yaşanmış olan sorunların tekrar karşısına çıkması üzerine daha hızlı ve daha kolay bir şekilde çözeceğine, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine tabir olunur.

Rüyada eski sevgili tarafından terk edilmek diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, gülmek suretiyle şifa bulacağına, borçların kısa sürede ödeneceğine işaret eder.

Rüyada sevgilinin tarafından terk edilmek zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda harcanacağına, yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, hayallerin bir bir gerçekleştirileceğine, güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, sorunların gittikçe artacağına ancak bazı kişilerin araya girmesi ya da destek olmasıyla bu durumların üstesinden gelineceğine delalet etmektedir.

Rüyada eş tarafından terk edilmek maddi varlığının çoğalacağına, elinin darlıktan, bedeninin hastalıktan, ruhunun da üzüntüden kurtulacağına, onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments