Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiği tarafından terk edilmek

Rüyada sevdiği tarafından terk edilmek

Rüyada sevdiği tarafından terk edilmek parasal krizler yaşanacağına, karlı çıkacağına, mutlu ve rahat bir hayat süreceğine, iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına, güven kaybına uğrayacağına fakat bu olumsuzlukların onu çok daha güçlü biri haline getireceğine, tersliklerin yoluna gireceğine, uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine, neşesini ve ağız tadını yitireceğine inanılır.

Rüyada sevdiği tarafından terk edilmek gördüyseniz:

  • Evinizde tadilat, dekorasyon, ev arkadaşı bulma, evi yenileme, restorasyon v.b işlerle uğraşabilir veya taşınabilirsiniz.

Rüyada sevdiğin tarafından terk edilmek zor ve sorunlu dönemler geçirileceğine, bazı kimselere karşı güven kaybı yaşanacağına, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, bu gelişmelerin vesile olması sayesinde çok iyi yerlere gelerek çok büyük hayır işlerinin gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiği tarafından terk edilmek yükseleceğine, ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, en olunmaz yaralarının kapanacağına, en büyük acılarının dineceğine tabir olunur.

Rüyada kocası tarafından terk edilmek eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine, çok güzel günler göreceğine, keyfiyette ve esenlik içinde olacağına delalettir.

Rüyada sevgilisi tarafından terk edildiğini görmek sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, düşmanından uzak olacağına, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına yorulur.

Rüyada sevgilin tarafından terk edildiğini görmek büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine, aksiliklerin başgöstereceğine, başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına alamet eder.

Rüyada sevgilin tarafından terk edilmek hayatını çok daha rahat şekilde idame ettireceğine, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, kendine olan inancının ve güvenin karşılığını da olumlu şekilde almayı başaracağına tabir olunur.

Rüyada arkadaş tarafından terk edilmek aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşayacağına ve işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine, hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine, elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına delalettir.

Rüyada sevgilinin tarafından terk edilmek hayallerde değişiklikler olacağına, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, güzelliklere rast gelineceğine,vicdanlı, akıllı, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına, bazı konser etkinliklerine katılacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments