Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilisi tarafından terk edilmek

Rüyada sevgilisi tarafından terk edilmek

Rüyada sevgilisi tarafından terk edilmek üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine, hanesine bolluk ve bereket dolacağına, kazancının eksileceğine, yatırımlarından yana zarar edeceğine ve bu nedenle tüm düzeninin, neşesinin, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına, kazancının günden güne çok artacağına, maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde iş dünyasında daha çok tanınacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına, bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine, kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına, uzun bir süre yas tutmak zorunda bırakacağına delalet eder.

Rüyada sevgilisi tarafından terk edilmek gördüyseniz:

  • Dış görünüşünüze odaklanmalı, imajınızı kuvvetlendirmenin yollarını aramalısınız.

Rüyada sevgili tarafından terk edilmek işlerinin her geçen gün düzeleceğine ve sorunlarının çok çabuk bir şekilde çözüme kavuşacağına, zarar edilen bir işte hayırlı adımlar atılması sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, işlerin istenmeyen bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgili tarafından terk edilmek kişinin hayırlı fırsatlarla ve kısmetlerle karşılaşacağına, çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine, çok hayırlı işlere atılacağına inanılır.

Rüyada sevgilin tarafından terk edilmek düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevgilin tarafından terk edildiğini görmek güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine, aile bireyleri ile gireceği bir projede çok büyük zenginliğe kavuşacağına, yakın bir zaman içinde rüya sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına delalettir.

Rüyada sevgilisi tarafından terk edilmek eğlenceli şekilde yaşayacağına, gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, yanlış yatırımlar yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevgilinin tarafından terk edilmek kavgalı durumların nihayete ereceğine, hem dua alacağına, parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına delalet eder.

Rüyada sevgilisi tarafından terk edildiğini görmek çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, borçlarının ödeneceğine, gelirinin sürekli olacağına, elinin bollaşmasına vesile olacak ve böylece maddi anlamda çok daha fazla güçlü hale gelmesini sağlayacak bazı girişimlerde bulunacağına inanılır.

Rüyada anne tarafından terk edilmek iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, kendisine akıl hocalığı yapan kişilerden büyük darbeler alacağına, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakın bir zamanda kendi işini kuracağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments