Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgili tarafından terk edilmek

Rüyada sevgili tarafından terk edilmek

Rüyada sevgili tarafından terk edilmek yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına, suç işleyeceğine, pişmanlık duyacağı kararlar alacağına, iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına, tövbe etmeye ya da İslamla şereflenmeye, ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına, işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, sevdiği bazı kişileri kıracağına, sorunlarının daha büyük bir hal alacağına işarettir.

Rüyada sevgili tarafından terk edilmek gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz tam tersine, size aşık olabilirler.

Rüyada sevgilisi tarafından terk edildiğini görmek keyfin kaçacağına, ağız tadının ve moralin bozulacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına, kötü olayların meydana geleceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, başarıya ve zafere giden yolların keşfedileceğine ve yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgili tarafından terk edilmek rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, dinç kalacağına, dinamik olacağına ve hayatının da uzun süreceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine işarettir.

Rüyada sevgilinin tarafından terk edilmek yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine, zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına rivayet eder.

Rüyada sevgilin tarafından terk edilmek bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına, çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine, isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine, heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevgilin tarafından terk edildiğini görmek çok iyi bir kazanç elde edeceğine ve başarılı bir kariyere imza atacağına, umutsuzluk, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, rahat edeceğine, borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine delalettir.

Rüyada sevgili tarafından terk edilmek uzun bir süreden beri kötü giden işlerinin yakın bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar getirir hale geleceğine, bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine bu sayede de rakiplerini geçmesine vesile olacağına, bir sebeple rüya sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, bu durumdan kurtulmak için iş konusunda deneyimli birisinden yardım alması gerektiğine yoksa daha kötü durumlar ile karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada sevgilisi tarafından terk edilmek hikmetli, kudretli kişiler arasına gireceğine ve hidayete ermeyi başaracağına, iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına, düşmanlarının kendisinden uzaklaşacağına işarettir.

Rüyada sevdiği tarafından terk edilmek iş yeri sahibi olacağına, işlerin çok kolay şekilde yürüyeceğine, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments