Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilin tarafından terk edilmek

Rüyada sevgilin tarafından terk edilmek

Rüyada sevgilin tarafından terk edilmek korkularından, hastalıklarından, kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine, zenginleşeceğine, devam eden ilişkinin giderek daha da yıpratıcı olacağına, aile içerisine olacak hoşnutsuzluğa, hayatına ve kendisine önemli güzellikler katacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, alınan borçların günü gününe ödeneceğine tabir olunur.

Rüyada sevgilin tarafından terk edilmek gördüyseniz:

  • Sizden talepleri olan veya talepleri artan kişilerle uğraşabilirsiniz.

Rüyada sevgilin tarafından terk edildiğini görmek sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına, hayırlı ve çok güzel işlere gireceğine, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevgilisi tarafından terk edilmek mutluluğunun büyüyeceğine, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına tabir olunur.

Rüyada sevgili tarafından terk edilmek zahmete ve derde düşeceğine, yakın zaman içinde çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgili tarafından terk edilmek manevi olarak haz alacağı kadar zafer kazanacağına, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına inanılır.

Rüyada sevgilin tarafından terk edilmek büyük bir kazadan kıl payı kurtulmaya, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına, çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine işaret eder.

Rüyada sevgilisi tarafından terk edildiğini görmek aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına, uzun zaman önce başladığı ancak sonra üzerine düşünemediği bir proje ile ilgili olarak yeni adımlar atmaya başlayacağına ve bu sayede bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, mevki makam sahibi olunacağına, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine delalettir.

Rüyada sevgilinin tarafından terk edilmek maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına, zor ve kötü günlerden geçeceğine, başının belaya girmeyeceğine, hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine, iş güç sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eş tarafından terk edilmek gelecek ile ilgili kurulan tüm planların gerçekleşeceğine ve hayırlı bir kısmete, rüya sahibi evliyse, evliliğinde yaşadığı sıkıntıların son bulacağına, lüks şekilde yaşayacağına, dilediği gibi harcama yapacağına, istediği gibi alışverişe gideceğine, karşısına hayırlı kapıların açılacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments