Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilinin tarafından terk edilmek

Rüyada sevgilinin tarafından terk edilmek

Rüyada sevgilinin tarafından terk edilmek bazı kişilerin kalbini kıracağına, sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, işlerine engel olan kişiler ile ilişkilerini koparacağına ve daha iyi bir hayata kavuşacağı bir işe gireceğine, hep yerinde sayacağına, kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına, işlerinin yolunda gideceğine, iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına, takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine, sorunu kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, neredeyse mahkemelik olunacağına, kısmetlerin günden güne artacağına, rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevgilinin tarafından terk edilmek gördüyseniz:

  • Olayları telafi etmeniz gerekmediği gibi, tolere dahi edemeyeceğinizi düşünebilirsiniz.

Rüyada sevgilisi tarafından terk edilmek başarılı ve kazançlı çalışmalara vesile olacak bazı işlere gireceğine, bazı ortak işlere gireceğine ve bu ortaklıklar sayesinde çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, büyük zorluklar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada sevgilisi tarafından terk edildiğini görmek yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına, aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, her kim görürse görsün dualarının karşılık bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevgilin tarafından terk edilmek çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine ve çok hayırlı bir evlada sahip olacağına, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına alamet eder.

Rüyada sevgilin tarafından terk edildiğini görmek üzüntülü geçen günlerin çok yakın zaman içinde sona ereceğine, iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevgilinin tarafından terk edilmek yaptığı hiçbir şeyden zevk alamayacağına, ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, hayırlı bir kısmet çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgili tarafından terk edilmek sorunlarının iş konusunda büyük deneyimlere sahip bir kimseden alacağı yardım sayesinde çözüleceğine, araba alınacağına, evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına, işlerin ters gideceğine, neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevgili tarafından terk edilmek çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, malından ve parasından kaybedeceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, sorunlarından kurtulup huzurlu ve mutlu olacağına, yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına inanılır.

Rüyada ailesi tarafından terk edilmek önemli atılımlar yapacağına, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına, önemli bir görevi başarıyla bitirdikten sonra terfi edeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments