Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilisi tarafından terk edildiğini görmek

Rüyada sevgilisi tarafından terk edildiğini görmek

Rüyada sevgilisi tarafından terk edildiğini görmek attığı adımların boşa gideceğine, yaşayacağı zorluklardan ötürü pek huzurlu olmayacağına, elini eteğini hayattan çekeceğine, eşiyle birlikte bir işyerine sahip olacağına, uzun zamandır sahip olmak isteyip de bir türlü alamadıklarını rahatlıkla alma gücüne sahip olacağına, bazı aile bireyleri ile birlikte çok hayırlı bir işe girileceğine ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bir adım atılacağına, makam ve söz sahibi olacağına, çok iyi işler ortaya konacağına, büyük bir adım atılacağına rivayet eder.

Rüyada sevgilisi tarafından terk edildiğini gördüyseniz:

  • Duygularınız mantıklı karar almanızı engelliyor.

Rüyada eski sevgili tarafından terk edilmek uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, hastalığının düzeleceğine, çok büyük kazanç elde edileceğine delalet eder.

Rüyada sevgili tarafından terk edilmek atılan adımların zarar getireceğine, muradınıza ereceğinize, mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevgilin tarafından terk edildiğini görmek ün sahibi birisi olunacağına, epey sorunlu bir duygu haline geleceğine, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevgilin tarafından terk edilmek onun iyiliği ve güzel huyları karşısında kendisine adeta sırılsıklam âşık olacağına, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, borcunun da hafifleyeceğine delalettir.

Rüyada sevgilinin tarafından terk edilmek mal ve para sahibi olacağına, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına, hane halkı arasına nifak tohumları serpileceğine delalettir.

Rüyada sevgilisi tarafından terk edilmek kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına, hayatın çok daha iyi noktalara geleceğine, dertlerine çare bulacağına, sorunlarını çözmek için yol göstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevgilisi tarafından terk edildiğini görmek evinde ve işinde yardımcıları olacağına, sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına, elinin darlaşacağına, önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kocası tarafından terk edilmek haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine, atılan adımların zorluk yaratacağına, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına, işlerini bir türlü toparlayamayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments