Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgili karşısında ağlamak

Rüyada eski sevgili karşısında ağlamak

Rüyada eski sevgili karşısında ağlamak alacağı zaferlere ve başarılara da kendisinin bile inanamayacağına, işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına, birçok kişi için zor olduğu söylenen bir çalışmada büyük kazanç elde edileceğine, sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına ve epey bir zamandan beri rahatsızlık duyduğu konuları düzeltmek için çaba göstereceğine, aile içinde bazı gerginlikler olacağına, çok üzüntülü bir döneme girileceğine, kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine delalettir.

Rüyada eski sevgili karşısında ağlamak gördüyseniz:

  • Yapacağınız bir yol ya da seyahat bir problemin çözümünde etkili olabilir.

Rüyada eski sevgili karşısında ağlamak önemli fırsatları değerlendirmek yerine hevesle hareket edileceğine, aklındaki her şeyi hayata geçirerek, insanlardan takdir toplayacağına, yapılan işlerde çok iyi mevkilere gelineceğine alamet eder.

Rüyada eski sevgiliyle karşılaştığını görmek rakiplerini ortaya koyacağı başarılı projeler sayesinde yenilgiye uğratacağına, sevdikleri ile mutluluk dolu anlarını paylaşacağına, kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgiliye sarılıp ağlamak aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine, sonunda da riskleri sıfırlayarak emeline tez zamanda ulaşacağına, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, bazı konularda önayak olunacağına inanılır.

Rüyada eski sevgilinin ağladığını görmek hayatına sakinlik, güzellik ve hayır geleceğine, ana baba dualarının alınması sayesinde işlerin her geçen gün daha da iyi bir hal alacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, dertlerin biteceğine, sevinçli haberler alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin yanında ağlamak işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına, attığı adımların boşa çıkacağına, büyük borçlara girmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada eski sevgili yüzünden ağlamak çok üzücü olayların ferahlığa çıkacağına, işlerinin gitgide daha sıkıntılı bir hale geleceğine, sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine işarettir.

Rüyada eski sevgiliyle sarılıp ağlamak tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına, iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine, kendisini mesleğinde ilerletmek ve daha başarılı olmak için büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine, huzurlu ve rahat bir hayatı olacağına işarettir.

Rüyada eski sevgili için ağlamak çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine ve şanssızlık yaşayacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine, onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine ve bu kişi ile ilerde hem iş ortaklığı yapacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments