Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgilinin yanında ağlamak

Rüyada eski sevgilinin yanında ağlamak

Rüyada eski sevgilinin yanında ağlamak maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine, çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine, girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına, borç batağına düşeceğine, maddi anlamda rahatlık göreceğine, sevilen bir kişinin vereceği destek ile durumun yavaş yavaş toparlanacağına, işlerin yoluna gireceğine, hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayal ettiği şeylere kavuşacağına, istenen herşeye kavuşulacağına işarettir.

Rüyada eski sevgilinin yanında ağlamak gördüyseniz:

  • Bazı alternatifler geçmişle bağlantılı olarak kendini tekrar edebilir veya bir ucu geçmişe dayanıyor olabilir.

Rüyada eski sevgilinin yanında ağlamak rızkının ve kazancının bol olacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına, zor bir durumun üstesinden gelineceğine, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına yorulur.

Rüyada eski sevgilini yanında görmek uzun bir süreden beri kötü giden işlerinin yakın bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar getirir hale geleceğine, itibarlı ve saygın bir kimse olacağına, ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgiliyi yanında görmek hayatının aksiliklerle geçeceğine ve deyim yerindeyse bir türlü şeytanın bacağını kırmayı başaramayacağına, iyileşeceğine, dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına işaret eder.

Rüyada eski sevgilinin yanında oturmak iyi ve hayırlı bir kısmetinin çıkacağına, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına ve bir insanın hayatı boyunca olmak istediği en üst düzeye geleceğine işarettir.

Rüyada eski sevgilisi için ağlamak hasret içinde kalacağına, rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına, yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgili için ağlamak başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına, düzeninin bozulacağına, bu nedenle büyük borçlara gireceğine, verimin her geçen gün artacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgiliye sarılıp ağlamak verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına, işlerin yeni kapılar açacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine tabir olunur.

Rüyada eski sevgiliyi görüp ağlamak rahatının yerine geleceğine ve psikolojisinin yaşadığı güzel olaylar sayesinde daha iyi olacağına, bir sebeple aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, işlerini yoluna koyacağına, bu sayede çok büyük kazanç elde edeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments