Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiliye sarılıp ağlamak

Rüyada eski sevgiliye sarılıp ağlamak

Rüyada eski sevgiliye sarılıp ağlamak isteklerinin erteleneceğine, sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük ve mutluluk dolu gelişmeler yaşayacağına, ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan rüya sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine, sıkıntılı bir dönemin başlayacağına, kazancın günden güne düşeceğine, kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine, uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine, stresten ve sinirden uzak bir hayat seçeceğine ve kendisine çok iyi baktığı, dengeli ve yeterli beslendiği ve temizliğine dikkat ettiği için herhangi sağlık sorunu yaşamayacağına, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine, evinde sıkıntılı günler geçiren kişilerin ise mutluluğu yakalayacağına delalettir.

Rüyada eski sevgiliye sarılıp ağlamak gördüyseniz:

  • Duygusal ya da sağlıkla ilgili konular hakkında tartışmalar söz konusu olabilir veya konular büyüyebilir.

Rüyada eski sevgiliye sarılıp ağlamak çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine, rızkının çoğalacağına, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle sarılıp ağlamak yapılacak olan büyük bir çalışma sayesinde çok daha hayırlı kazançlar elde edileceğine, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına, iş hayatı ile ilgili çok radikal kararlar alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski arkadaşa sarılıp ağlamak kazancının ve rızkının da garanti olacağına, bir sebeple epey üzüntü yaşayacağına, hayatının bundan sonraki kısmının ferah şekilde süreceğine işaret eder.

Rüyada sevgiliyle sarılıp ağlamak her arzunun kişiyi mutlu edecek şekilde gerçek olacağına, kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine, kazançlı işlere gireceğine, elinin bolluğa kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevgilisine sarılıp ağlamak iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine, güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına, aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına alamet eder.

Rüyada sevgiliye sarılıp ağlamak gidilen yolda çok başarılı bir kariyere sahip olunacağına, müfettiş, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, daha güzel bir hayat için adımlar atılacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgilisiyle ağlamak yaşamın güzelliklerle dolacağına, çok kötü durumlara düşeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına, sıkıntıların kısa süre içinde ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgilisinin ağladığını görmek çalışmaların tek parça halinde zor bir şekilde değil aksine parçalar halinde ve daha kolay gerçekleştirileceğine, işinde ustalaşacağına, moralinin her zaman yerinde olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments