Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgili yüzünden ağlamak

Rüyada eski sevgili yüzünden ağlamak

Rüyada eski sevgili yüzünden ağlamak hain planlar yapan bir kimseyi alt edeceğine, borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına, büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına, herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, bol şanslı bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgili yüzünden ağlamak gördüyseniz:

  • Çeşitli iş birliklerinizde işler hızlanabilir.

Rüyada eski sevgili yüzünden ağlamak yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, çevresindeki herkese yardımcı olacağına, kazancının yakın zamanda artış göstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevgili yüzünden ağlamak yapılan ahlaksız davranışlara, bereket ve rahat içinde yaşayacağına, deyim yerindeyse paranın pul olacağına işarettir.

Rüyada biri yüzünden ağlamak eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına, ağız tadının ve keyfinin kaçacağına, kalbine dolan huzurla etrafındaki insanlara da huzur dağıtacağına ve çok hayırlı işlere gireceğine rivayet eder.

Rüyada birisi yüzünden ağlamak neşeleneceğine, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına, böylece rüyayı gören kişinin, sorunlarından kurtulacağına, çok mutlu günler geçireceğine delalet eder.

Rüyada sevdiği yüzünden ağlamak yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına, esenleyeceğine, herhangi bir zarara uğranmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada biri yüzünden ağladığını görmek kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, hayatı boyunca atlatamayacağı kadar büyük ve ciddi sorunlar yaşamayacağına, rahatsızlık veren bir durumun edilen dualar ve alınan hayır duaları sayesinde çok mutlu bir sonuca ereceğine, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüzünden ameliyat olmak maddi yükümlülüklerin azaltılacağına, engellerin aşılacağına, büyük başarıların göğüsleneceğine, azap çektiğine, ayrılmış olanların kavuşacağına yorulur.

Rüyada yüzünden kıl çekmek hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, insanlar tarafından yüzüstü bırakılacağına, ekmeğinin ve başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments