Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiliyle sarılıp ağlamak

Rüyada eski sevgiliyle sarılıp ağlamak

Rüyada eski sevgiliyle sarılıp ağlamak aile hayatında çok büyük sevinçler yaşayacağına, hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine, parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, çok üzücü olaylar yaşayacağına, insanların hayatına müdahale etmesine fırsat vermeyeceğine, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, çok uzun zamandan beri hayal ettiği ve çok istediği şeylere en kısa zamanda kavuşacağına, hem de yeni mülkler satın alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle sarılıp ağlamak gördüyseniz:

  • Ufukta aşk ya da sosyal açıdan tatmin olabileceğiniz şeyler var.

Rüyada eski sevgiliyle sarılıp ağlamak bolluğa, berekete ve zenginliğe kavuşacağına, kâbus gibi günlerin geleceğine ve ilişkilerin sarsılacağına, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına ve büyük ruhsal sorunlar yaşayabileceğine tabir olunur.

Rüyada eski sevgiliye sarılıp ağlamak borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına, başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine, işlerine dört elle sarılacağına, başarılarının artacağına, kazancının çoğalacağına, işlerinin rast gideceğine delalettir.

Rüyada eski arkadaşa sarılıp ağlamak iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına, çok büyük bir gayretle çok büyük kazanç sağlayacak duruma geleceğine, çok büyük üzüntü ve stres yaşasa bile yaptığı işte çok büyük başarı kazanacağına, ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada sevgiliyle sarılıp ağlamak uzun bir süre boyunca zorluk çekileceğine, eksikliklerin tamamlanıp, tüm planların zamanında neticeleneceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına yorulur.

Rüyada sevgiliye sarılıp ağlamak rüya sahibinin gireceği büyük bir iş sayesinde hiç beklemediği bir anda bir miktar hayırlı paraya ve mala kavuşacağına, hep dua edeceğine, başka kimselere de yardım edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevgilisine sarılıp ağlamak büyük problemleri ortadan kaldırdıktan sonra çok rahat edeceğine ve mutlu olacağına, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, nasip ve kısmetin yanlış yolda arandığına, yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi görüp ağlamak ortaya koyacağı başarılı çalışmalar ile dikkat çekeceğine, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine ve terfi yolunun açılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine, tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine delalet eder.

Rüyada eski sevgilinin ağladığını görmek daha yüksek bir noktaya geleceğine, işinde itibar edineceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına, çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine, gurur verici, kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments