Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgili için ağlamak

Rüyada eski sevgili için ağlamak

Rüyada eski sevgili için ağlamak deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, uzun bir süre kişinin yolunda engeller olmadan yürüyeceğine ve mutlu olacağına, üzüntülerinin biteceğine, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına, çok büyük bir özgüvene sahip olunacağına, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgili için ağlamak gördüyseniz:

  • Sağlıkla ilgili konuları ya da fiziksel olarak daha iyi görünmenizi sağlayacak değişiklikleri hafife almamalısınız.

Rüyada eski sevgiliyi görüp ağlamak maddi olarak çok rahat olunacağına, sorunların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve çok mutlu bir haber alınacağına, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgilisi için ağlamak kötü yollara gireceğine, inancından sapacağına, yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına, olumsuzlukların peşin sıra geleceğine, sorunların adım adım kesin olarak bitirileceğine inanılır.

Rüyada eski sevgilin için ağlamak sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, aksi takdirde çok üzüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliye sarılıp ağlamak verilen sözlerin tutulacağına ve rahat edileceğine, kısa süre içinde çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, aile hayatında sevinileceğine ve ferahlığa çıkılacağına işaret eder.

Rüyada eski sevgili için ağlamak ona şifa olmayacağına ve rahatlık getirmeyeceğine, kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına, yeni insanlarla tanışacağına veya kalıcı ve güvenilir dostlar edineceğine tabir olunur.

Rüyada eski sevgilinin ağladığını görmek iş hayatı içindeki maddi ve manevi zararlardan kurtulacağına, sorunların ve engellerin biteceğine, arabuluculuk yapılacağına yorulur.

Rüyada eski sevgiliyle birlikte ağlamak maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine ve zarara uğranacağına, hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine, hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına, bunun şans olacağına, başarı, kazanç, makam, şöhret ve hayır getireceğine tabir olunur.

Rüyada eski sevgilisiyle ağlamak yeni bir birlikteliğe yelken açılacağına, zafer elde edeceğine, rakiplerine karşı fark atacağına, iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments