Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiliyle karşılaştığını görmek

Rüyada eski sevgiliyle karşılaştığını görmek

Rüyada eski sevgiliyle karşılaştığını görmek uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına, aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışarak bir birliktelik yaşanacağına, iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına, her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, maddi konularda kayıplar olacağına, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, hastalar için şifaya yorumlanan rüya, aksiliklerin, nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine yorulur.

Rüyada eski sevgiliyle karşılaştığını gördüyseniz:

  • Evinizde veya ailenizde arkadaşlık ilişkilerinizi veya ilgi alanlarınızı etkileyecek önemli değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada eski sevgili karşısında ağlamak kuracağı ortaklıklar ve eline geçen fırsatlar sayesinde işyerinde çok iyi bir mevkiye geleceğine ve müjdeli haberler alacağına, biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine, günden güne daha büyük başarılar kazanacağına, bazı ortak işlere gireceğine rivayet eder.

Rüyada eski sevgiliyle karşılaştığını görmek eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, eğer bu rüyayı gören kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine, mesleğinde ve ticaret yaptığı sektörde rakiplerini geride bırakacağına, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgilinin bayıldığını görmek rüya sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına, hem gelirinin hem de rütbesinin kendisini tatmin edecek ve emeğinin karşılığını verecek düzeyde artacağına, sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine alamet eder.

Rüyada eski sevgilinin erkek kardeşini görmek parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına, kazanacağı paralar sayesinde çok hayırlı işler yaparak büyük hayır duaları alacağına, yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgiliye telefon vermek bir şirketler zincirine sahip olunacağına, birçok insanın evine ekmek girmesinin sağlanacağına, büyük bir zenginlik kazanılacağına, ihtiyaç sahiplerine yardım etme konusunda bazı yardım kuruluşlarıyla ortak hareket edileceğine, ele geçen parada artış olacağına, yolları ayırma ve ilişkileri noktalama yönünde kararlar alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle ayrılmak aile işlerinin başına geçeceğine ve hem ev, hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına, etrafındaki insanların sıkıntılarına çare olacağına, işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine alamet eder.

Rüyada eski sevgiliye gül vermek sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına, suç işleyeceğine, pişmanlık duyacağı kararlar alacağına, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına inanılır.

Rüyada eski sevgilinin güldüğünü görmek başarının garantileneceğine, yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments