Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevdiğinin sesini duymak

Rüyada eski sevdiğinin sesini duymak

Rüyada eski sevdiğinin sesini duymak hidayete erip huzuru bulacağına, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine, sorunların çalışmaları baltalamayacağına, hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, sıkıntı yaratan ve zor durumlara düşmeye sebep olan insanların uzaklaştırılacağına, bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, büyük bir zenginliğe ve saygınlığa kavuşacağına, önemli kişi haline geleceğine ve toplumda itibar sahibi ve önde gelen kişiler arasında yer alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevdiğinin sesini duymak gördüyseniz:

  • Yaşam kalitenizi veya rahatlığınızı arttırmaya çalışabilirsiniz.

Rüyada eski sevdiğinin sesini duymak iyi geçim halinde kalacağına, kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine, sürekli tartışacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin sesini duymak işlerinin çok iyi olacağına ve büyük kazanç elde edeceğine, maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgilisinin sesini duymak hesap yapmadan, kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına, kişinin eline geçecek olan büyük bir fırsata, bunun için Allah’a şükredeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin insanın sesini duymak dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına, acılarını dindireceğine, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğinin sesini duymak yükünün hafifleyeceğine, içinin rahatlayacağına, dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına, bulacağı pratik çözümler ile sorunlarını ortadan kaldıracağına, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine rivayet eder.

Rüyada telefonda sevdiğinin sesini duymak sıkıntılarını çözeceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına, bir yere taşınmaya, yakın akrabadan gelecek habere inanılır.

Rüyada sevdiği kişinin sesini duymak zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına ve bu çevre içindeki bazı insanlardan iş hayatında büyük destek görüleceğine, planlarının gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğin birinin sesini duymak mantık ile verdiği bir karar yüzünden büyük zarara uğrayıp kararından çok büyük pişmanlık duyacağına, daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına, yeri ve zamanı geldiğinde sorumlularına bunun hesabını soracağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments