Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin birinin sesini duymak

Rüyada sevdiğin birinin sesini duymak

Rüyada sevdiğin birinin sesini duymak karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına, sorunlu bir işin tıkır tıkır işler hale getirileceğine, daha önce yaşanmış olan kötü olayların kısa zamanda çözüleceğine, hayaline kavuşacağına ve muradına ereceğine, çok üzülse de başka çıkar yol bulamayacağına, bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına, sevdiği kişiler ile mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada sevdiğin birinin sesini duymak gördüyseniz:

  • Uzun zamandır görmediğiniz bir dostunuz ya da eski bir sevgiliniz sizi arayabilir.

Rüyada sevdiğin birinin sesini duymak hayırlı kişiler ile tanışıp bu kişiler sayesinde çok daha büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine ve yaptığı işlerin sonunda çok mutlu olacağına, sonunda da riskleri sıfırlayarak emeline tez zamanda ulaşacağına, iyi bir evlilik yapılıp daha da mutlu bir hayat sürdürüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevdiğinin sesini duymak yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine, üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada telefonda sevdiğinin sesini duymak maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına, güleceğine, keyifleneceğine ve neşeli olacağına, maddi anlamda hiçbir zaman dara düşmeden yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğin kişinin sesini duymak çok kötü günler geçirileceğine, yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına, kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına, aile hayatında çok istediği ve uzun zamandan beri hayal ettiği bir mutluluğa ve huzura kavuşacağına delalettir.

Rüyada sevdiği insanın sesini duymak elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına ve bu kişiyi çok mutlu edeceğine, özel hayatında mutluluğu yakalamasına, içinin huzurla dolacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğin insanın sesini duymak planlı ve programlı hareket etmesi sayesinde başarılarının artacağına, çok şeffaf bir şekilde çalıştığı için insanlar tarafından çok saygın bir kişi olarak sevilip sayılacağına, dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine delalettir.

Rüyada sevdiğinin sesini duymak eğitim hayatında başarıların artacağına, alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, aile içindeki huzurun kaçacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiği kişinin sesini duymak hayatına anlam katacak şekilde yaşamaya başlayacağına, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına, tövbe edip İslami kurallara uygun bir hayat sahibi olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments