Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğinin sesini duymak

Rüyada sevdiğinin sesini duymak

Rüyada sevdiğinin sesini duymak iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların rüya sahibinin üzerine kalacağına, hayallerinin ve umutlarının tabiri caizse suya düşeceğine, yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine, kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına, sevdiği kişiler ile gireceği ve büyük kazançlar elde edeceği bir iş sayesinde kariyer planını çok iyi bir yere götüreceğine, aldığı bazı önlemler sayesinde büyük başarılar kazanacağına, maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine, işinde en iyisi olmak için mücadele edeceğine, aile içinde geçim derdinin olmayacağına yorulur.

Rüyada sevdiğinin sesini duymak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle birlikte keyifli vakit geçirebilirsiniz.

Rüyada sevdiğin birinin sesini duymak işinin gücünün de hep rast gideceğine, büyük bir tatsızlık yaşanacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına ve sıkıntı çekileceğine, tükenmeyecek bir rızık elde edeceğine delalet eder.

Rüyada sevdiği insanın sesini duymak büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına, üzüntü verici bir duruma düşüleceğine, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına işarettir.

Rüyada eski sevdiğinin sesini duymak bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine, gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına, çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına işaret eder.

Rüyada sevdiği kişinin sesini duymak yaptığı işin hafif ve kolay olacağına, atılan adımların boşa gideceğine, kendisini olumsuz etkileyen düşüncelerden arınarak, hayatına anlam katacak şekilde yaşamaya başlayacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğin kişinin sesini duymak hayatına kaldığı yerden çok daha güçlü şekilde devam edeceğine, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, isteklerini ve arzularını kolayca elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin insanın sesini duymak uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine, yaşam kalitesinin ve sahip olduğu imkânların artacağına, hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına tabir olunur.

Rüyada telefonda sevdiğinin sesini duymak eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına, böylece işlerini yoluna sokacağına, sorunlarının çözümünde destek olacağına, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine yorulur.

Rüyada sevdiğinin sesini duymak büyük ses getirecek işlere girileceğine, eğlenceli şekilde yaşayacağına, girilecek olan işlerde çok saygın kişiler ile çalışılacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments