Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiği kişinin sesini duymak

Rüyada sevdiği kişinin sesini duymak

Rüyada sevdiği kişinin sesini duymak sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine, eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine ve kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, mesleğinde ve ticaret yaptığı sektörde rakiplerini geride bırakacağına, kendisini ferahlamış hissedeceğine, ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına, hiçbir şeyin içinde ukde olarak kalmayacağına, hayallerinin ardına düşerek, onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına, hayır getirecek bir yola girileceğine, onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiği kişinin sesini duymak gördüyseniz:

  • Olayların olumlu taraflarına odaklanmalısınız.

Rüyada sevdiği kişinin sesini duymak kişisel konularda da yeteneklerinin üzerine gideceğine, çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına delalettir.

Rüyada sevdiğin kişinin sesini duymak dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, lüks içinde olacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına alamet eder.

Rüyada ölmüş kişinin sesini duymak mali olarak güçlenmesinin kendisine huzur ve güzellik de getireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağına, bekarlar için de evlilik tarihi almaya, sözlenmeye ya da nişanlanmaya tabir olunur.

Rüyada ölen kişinin sesini duymak başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, büyük maddi ve manevi kayıplara uğranacağına, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına tabir olunur.

Rüyada ölmüş bir kişinin sesini duymak İslam inancına uygun şekilde yaşamak için işini değiştireceğine ve ailesine de inançlarını geliştirebilmeleri için sürekli yardımcı olacağına, haberin gelmesi ile birlikte çok kazançlı işler için girişimlerde bulunacağına, işlerin büyük kazanç sağlayacağına delalet eder.

Rüyada ölü kişinin sesini duymak kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine ve bazı ödemelerini ertelemek zorunda kalacağına, çok para kazanacağına, adını aklamayı başaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölen bir kişinin sesini duymak takdir edilen kişi olacağına, yeni başlayacağı projenin büyük ses getirmesi ile çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına, özel hayattan yana mutluluk verecek gelişmelerin yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin insanın sesini duymak borçlarının biteceğine, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine ve risklerle dolu olsa da yeni kapıların kişiye bugüne dek beklediği tüm fırsatları sunacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments