Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada telefonda sevdiğinin sesini duymak

Rüyada telefonda sevdiğinin sesini duymak

Rüyada telefonda sevdiğinin sesini duymak işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına, ortak olarak gireceği bir iş sayesinde aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine, kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına, yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına, küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine, özel yaşamındaki boşluktan rahatsızlık duyacağına, ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine, başarılı ve kazançlı olacağına işaret eder.

Rüyada telefonda sevdiğinin sesini duymak gördüyseniz:

  • Altından kalkamayacağınız durumlarda söz vermeniz bütçenizi aşmanıza veya fazlasıyla yorulabilirsiniz.

Rüyada telefonda sevdiğinin sesini duymak bilakis malının çoğalacağına, fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine, işlerinin gerileyeceğine inanılır.

Rüyada telefondan ses duymak eşler arasında bir soğukluk olacağına, aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına, kişinin hayırlı fırsatlarla ve kısmetlerle karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada telefonda ses duymak işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, zenginlik kazanacağına, kişinin vereceği karar ya da seçeceği yolun doğru olması için kılı kırk yaracağına, rüya sahibinin kazancının artacağına delalettir.

Rüyada telefonda kadın sesi duymak iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, zor durumların tatlıya bağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, geride bırakacağına işaret eder.

Rüyada telefonda erkek sesi duymak kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına, büyük bir maddi kazanca kavuşulacağına, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine, yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına işaret eder.

Rüyada telefon sesi duymak küçük işlere sermaye harcamayacağına, ev sahibi olacağına ve atacağı adımlar sayesinde kendisine yüklü miktarda kazanç getirecek bir işe gireceğine, kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin birinin sesini duymak baş ağrısı, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine ve uzunca bir süre yalnız kalacağına, kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına inanılır.

Rüyada sevdiğin insanın sesini duymak hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments