Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin insanın sesini duymak

Rüyada sevdiğin insanın sesini duymak

Rüyada sevdiğin insanın sesini duymak kısmetinin açık olacağına ve şansının hayatı boyunca yaver gideceğine, sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine, eş, dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, yaptığı işlerin çok iyi kazançlar getireceğine, böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına ve geçirdiği zor günlerin tamamen biteceğine, yüreğindeki sıkıntılarından ve aşamadığı zorluklardan kurtulacağına, mevcut işinden daha iyi koşullarda başka iş imkanları bulacağına, huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğin insanın sesini duymak gördüyseniz:

  • Salt duygularla hareket etmekten kaçının.

Rüyada sevdiğin insanın sesini duymak bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine, hayallerini gerçekleştirme konusunda büyük bir adım atacağına, maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine delalet eder.

Rüyada sevdiği insanın sesini duymak sorunlu bir kişi ile tartışma yaşanacağına, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, kafasını rahatlatacağına, gereksiz ve anlamsız konulara artık takılmayacağına bu sayede de düze çıkıp, sakin, sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölü insanın sesini duymak kişiyi sıkan, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına, haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına, gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada insan sesi duymak içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına, geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına, imkansızlıklar nedeniyle hep geri planda tutmak ve askıya almak zorunda kaldığı projelerini hayata geçirmek için fırsat elde edeceğine, iş konusunda birden fazla alternatife sahip olanların istedikleri işe başlayabileceklerine ve özellikle yurt dışına gitmek isteyenler için şartların olgunlaşacağına rivayet eder.

Rüyada insan ses duymak hakkını alacağına, emellere ulaşılacağına, bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine yorulur.

Rüyada ölen insanın sesini duymak rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, yapması gereken şeyleri oturup karar vermesi ve bir plan yapması gerektiğine eğer bu şekilde hareket ederse içinde bulunduğu durumdan rahatlıkla kurtulacağına, rahatlığa erileceğine ve sorunların kısa zaman içinde çözüm bulacağına delalet eder.

Rüyada insan sesini duymak ailevi sebeplerden ötürü çok yakın bir zaman içinde bazı tartışmalar yaşayacağına, prestij sahibi olunacağına, arzu ve emellerin kişinin istediği yönde gerçek olacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölü bir insanın sesini duymak yakın bir zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, iyi insanlar ile birlikte olunacağına, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments