Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgilinin sesini duymak

Rüyada eski sevgilinin sesini duymak

Rüyada eski sevgilinin sesini duymak ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına, insanlar arasında çok saygın bir kişi olacağına, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, çok sayıda borca gireceğine, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine ve üzüntü duyulacağına, giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine, yaşadığı sıkıntılı ve sorunlu durumları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, işlerinin hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına işarettir.

Rüyada eski sevgilinin sesini duymak gördüyseniz:

  • Daha gerçekçi planlar yapmanız veya hayaller kurmanız gerekiyor olabilir.

Rüyada eski sevgilinin sesini duymak ancak daha sonra kendisini toparlayacağına, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine, kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine işarettir.

Rüyada eski sevgilisinin sesini duymak konforunun yerinde olacağına, helal ve alın teri dökülerek kazanılmış para, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına yorulur.

Rüyada eski sevdiğinin sesini duymak hayırlı ve uğurlu bir haber alınacağına, bunlar yetmezmiş gibi bir de sağlık sorunlarının başgöstereceğine, yapacağı bazı çalışmalar ile daha iyi işler için çeşitli hazırlığa başlayacağına alamet eder.

Rüyada sevgilinin sesini duymak ferahlayacağına, hafifleyeceğine, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine ve zengin olacağına, hayatın yoluna gireceğine, kazaların ve belaların rüya sahibinden uzak olacağına işarettir.

Rüyada sevgili sesi duymak sorun yaratan bazı davranışların terkedileceğine, aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına, toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ayrıldığın sevgilinin sesini duymak zarar gören insanlara yardım edeceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına, ancak yılmayacağına, çok büyük çaba sarfedeceğine delalet eder.

Rüyada sevgilisinin sesini duymak çalışmalarının kendisine mutluluk getireceğine, sevinçli haberler geleceğine, uzun zamandır içinde bulunduğu parasal problemlerden yavaş yavaş kurtulacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgiliyle ilgili haber duymak evlilik kararı almak için beklemelerinin doğru olacağına, eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine, hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments