Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada annesinin mezarını kazmak

Rüyada annesinin mezarını kazmak

Rüyada annesinin mezarını kazmak huzursuz ve mutsuz olacağına, zarar edilen işlerde kara geçileceğine, böylece hayırlı bir yola girileceğine, uzun yıllar boyunca çok büyük bir kırgınlık ve küskünlük yaşayacaklarına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine, aile hayatı içinde mutlu olunacağına, sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine, planlarının ve projelerinin çok beğenileceğine delalettir.

Rüyada annesinin mezarını kazmak gördüyseniz:

  • Sır saklamanın faydasını görebilirsiniz.

Rüyada annesinin mezarını kazmak yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine, çok büyük bir zenginliğe kavuşup mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, verimliliğinin de artacağına işaret etmektedir.

Rüyada annenin mezarını kazmak hayali kurulan her şeye belli bir zaman sonunda ulaşılacağına, iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına, çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine tabir olunur.

Rüyada boş mezar kazmak aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına, birçok konuda daha dikkatli olunacağına ve emek veren kişilerin istediği şeyler için alınteri döküleceğine, yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine yorulur.

Rüyada kardeşinin mezarını kazmak yaşamının daha güzel hale geleceğine, iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine, hayırlı kişiler ile tanışacağına yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşının mezarını kazmak maddi problemlerinin tamamen ortadan kalkacağına, bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine, çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına ve sonrasında dünyaevine gireceğine, kişinin de bu durumu kendi lehine çevirmek için elinden geleni yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada yakının mezarını kazmak el üstünde tutulur hale geleceğine, yanlış anlaşılacağına ve tüm işini gücünü bırakarak kendisini doğru ifade etmek ve aklamak için nefes tüketeceğine, kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada yeni mezar kazmak yaşadığı yerden bir süreliğine ayrılacağına, hiçbir durumda karamsarlık yaşamayacağına, sıkıntılarının ve endişelerinin biteceğine, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına işaret etmektedir.

Rüyada babasının mezarını kazmak hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına, herşeyin fazlasına kavuşacağına, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine, ünleneceğine, sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments