Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yakının mezarını kazmak

Rüyada yakının mezarını kazmak

Rüyada yakının mezarını kazmak değişik bazı konuları önplana çıkararak kendisini çok büyük çalışmalara ve projelere hazırlayacağına, geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına, çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına, gerçekleştireceği çok büyük bir proje ile birçok kişi tarafından isminin duyulacağına, çok önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına ve endişeli bir bekleyişe girileceğine, yapacağı işlerde çok büyük bilgi ve deneyim sahibi olarak çok rahat bir şekilde birçok projenin altından kalkacağına, bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına işaret etmektedir.

Rüyada yakının mezarını kazmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda gereğinden hızlı harekete geçme veya karar alma pozisyonu alabilirsiniz.

Rüyada yakının mezarını kazmak sevineceğine, yeni çalışmalar yapmak ve yeni işlere girmek için çok büyük bir hevese ve isteğe kavuşacağına, girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına delalet eder.

Rüyada birinin mezarını kazmak kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, anne baba ile ters düşüleceğine, ağız tadının yerine geleceğine, geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına yorulur.

Rüyada babasının mezarını kazmak herkese yardım etmek suretiyle bolca dua alınacağına, içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına, illet bir hastalığa yakalanmayacağına inanılır.

Rüyada mezar kazmak altın bulmak evlilik hayatı boyunca mutlu ve huzurlu bir yaşam süreceğine, malının ve aşının da çoğalacağına, eski enerjisini bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada dolu mezar kazmak aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine, bazı sorunlar yaşanan arkadaşlıklarının düzeleceğine, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına delalet eder.

Rüyada eski mezar kazmak güç ve para kaybedeceğine, sağlık sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına, hafifleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada annenin mezarını kazmak sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine, mali sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin de ortadan kalkacağına, helal olan yollardan da geniş rızık ve zenginlik elde edeceğine yorulur.

Rüyada evin içinde mezar kazmak aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, iş hayatının stresinden kısa süreli de olsa uzaklaşılacağına, bu sayede daha iyi düşünüp yeni projelere hazır hale gelineceğine, maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments