Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşının mezarını kazmak

Rüyada arkadaşının mezarını kazmak

Rüyada arkadaşının mezarını kazmak zarar edilen işlerin yoluna gireceğine, maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine ve zarara uğranacağına, çok uğraş vereceğine ve en sonunda durumları düzeltip büyük bir kazanca sahip olacağına, işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine, kendisine gelir getiren yolların önüne engeller çıkacağına, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, donanımlı kılacağına, başarı üstüne başarı kazanacağına işarettir.

Rüyada arkadaşının mezarını kazmak gördüyseniz:

  • Bir alım için bir dosta arkanı dönüyorsun.

Rüyada arkadaşının mezarını kazmak vefasızlık ve haksızlık göreceğine, yaşanan sıkıntıların verilecek olan büyük bir mücadele sonucu ortadan kalkacağına, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine, şansının her zaman yaver gideceğine işaret eder.

Rüyada bebek mezarı kazmak kazancının günden güne azalacağına, ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine, maddi anlamda kendisini toparlayacağına, musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına, strese gireceğine delalettir.

Rüyada yakının mezarını kazmak işlerinin ters gideceğine, çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına, bir sebeple bazı zararlara uğranacağına, emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine yorulur.

Rüyada kürekle mezar kazmak ardından yeni bir iş bulunacağına, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, bekar ise evleneceği kimse ile tanışacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin mezarını kazmak aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine, isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine, heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına, mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına, herkese eşit mesafede durup, eşit davranılacağına inanılır.

Rüyada mezar yeri kazmak darlıktan, yokluktan, fakirlikten, hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına, planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine, sorunların kısa süre içinde atlatılacağına ve zor zamanlar geçiren akrabalardan birine maddi açıdan çok büyük bir yardım edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada evliya mezarı kazmak epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, bu sayede uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, evdeki nimetin çoğalacağına, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına yorulur.

Rüyada eski mezar kazmak sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, sorunların bu sayede çok kısa sürede ve kolay bir şekilde ortadan kalkacağına, rüyayı gören kişinin gönlüne ve kafasına göre bir kişi ile birliktelik yaşayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments