Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boş mezar kazmak

Rüyada boş mezar kazmak

Rüyada boş mezar kazmak verilen emeğin boşa gideceğine, işlerin yoluna gireceğine, kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına, aile bireylerinin de çok sevineceğine, kazancının çoğalmasıyla geçiminin kolay hale geleceğine, emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine, makamının artacağına, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına, toplum için faydalı işler yapacağına işarettir.

Rüyada boş mezar kazmak gördüyseniz:

  • Amaçlarınıza ulaşmanıza yardım edebilecek kişilerle iletişime geçmenin faydasını görebilirsiniz.

Rüyada boş mezar kazmak eğer rüyayı gören kişinin bir düşmanı varsa, düşmanını alt edeceğine, olumlu gelişmelerin yaşamın her alanına yansıyacağına, şansın ve paranın bu dönemde kişinin yanında olacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş kişinin mezarını kazmak sorunların ve sıkıntıların zahmetsiz bir şekilde çözüleceğine, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına ve uzun yıllardan beri kurduğu hayallerin yakın bir zamanda gerçekleşeceğine, zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına işaret eder.

Rüyada mezarlıkta mezar kazmak zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, daha iyi yerlere geleceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine işarettir.

Rüyada mezarını kazdığını görmek yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine, istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına, işinde çok büyük adımlar atacağına, başarılı olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine işaret eder.

Rüyada mezar kazmak kemik görmek büyük üzüntüler yaşayacağına ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine, mutlu ve huzurlu olacağına, yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine işaret eder.

Rüyada kendi mezarını kazmak hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, hoş bir sürprizle karşılaşılacağına işarettir.

Rüyada evliya mezarı kazmak aile işlerinin başına geçeceğine, daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, yüzünün hep güleceğine, kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına alamet etmektedir.

Rüyada mezarını kazmak kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine, çok iyi bir çevreye sahip olunacağına, eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına ve rahat edilecek bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments