Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada babasının mezarını kazmak

Rüyada babasının mezarını kazmak

Rüyada babasının mezarını kazmak moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine, canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına ve saklı kalması gereken birçok şeyin özellikle sırların ortaya döküleceğine, kendisini yıpratacağına, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine ve bu rüya sahibinin borçlarından kurtulup çok büyük bir rahata kavuşacağına, bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, çok hayırlı işlere girileceğine, atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, çok büyük ve çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Rüyada babasının mezarını kazmak gördüyseniz:

  • Oturup, bekleyip uymakta zaman kaybetmemelisiniz.

Rüyada babasının mezarını kazmak kişinin hatalarını tekrarlamamak için her zaman çok dikkatli davranacağına, insanlar arasında iyi anılır olacağına, toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine, tek başına bir hayat sürmeye başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş babanın mezarını kazmak çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine ve emeklerini boşa çıkarmayacağına, dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, hastalığın nereden kaynaklandığını ve nasıl tedavi edileceğini sorgulayıp tedavi olacağına işaret eder.

Rüyada evin içinde mezar kazmak anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, ihtiyaçlarını giderebileceğine ve sahip olmak istediklerine ulaşacağına, zorlukların yakın zaman içinde biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada bebek mezarı kazdığını görmek borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına, başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine, kural tanımadan, insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına, hayır getirecek işlere girileceğine yorulur.

Rüyada evde mezar kazmak yataklara düşüp, işinden ve hayatından geri kalacağına, hafiflemiş ve mutlu hissedeceğine, rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına delalettir.

Rüyada kürekle mezar kazmak sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine ve bu sayede etrafındaki insanlardan çok büyük takdir toplayacağına, umutlarının biteceğine bu durumun hayata küsmesine ve bunalıma girmesine neden olacağına, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve rüyayı gören kişinin çok mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mezar kazmak altın bulmak kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine, çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, büyük bir zenginliğe ve hayırlı ve güzel şeylere kavuşulacağına delalet eder.

Rüyada eşinin mezarını kazmak rahata kavuşacağına, aksiliklerin son bulacağına, rüya sahibinin sürpriz olaylarla karşılaşacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments