Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada annenin mezarını kazmak

Rüyada annenin mezarını kazmak

Rüyada annenin mezarını kazmak hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine, hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine, keşiflerde bulunup, maceralara atılacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına, ilim sahibi insanlardan öğreneceklerini kendi yaşamına da uygulamaya çalışacağına, yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine, ona yalnız ve çaresiz olmadığını hissettireceğine yorulmaktadır.

Rüyada annenin mezarını kazmak gördüyseniz:

  • Yeni tanışacağınız kişlerden kolayca etkilenebilirsiniz.

Rüyada annesinin mezarını kazmak bir sıkıntıya girmeye, uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine, yeni arkadaşlıklar kuracağına, yeni mekânlara gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada annenin mezarını kazmak onun iyiliği ve güzel huyları karşısında kendisine adeta sırılsıklam âşık olacağına, bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine tabir olunur.

Rüyada ölünün mezarını kazmak borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, hayata karşı isteksizleşeceğine, sıkıntılarının günden güne artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin mezarını kazmak rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, dünya malının çoğalacağına ve rüyayı gören kişinin rahatlığa ereceğine, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine delalet etmektedir.

Rüyada mezarlık kazdığını görmek hayal ettiği ve aynı zamanda da hak ettiği yerlere geleceğine, umutsuzluğa düşeceğine, ağlayacağına, dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına inanılır.

Rüyada yeni mezar kazmak makamının sarsılmayacağına, bir bebek sahibi olunacağına, üzüntülü geçen günlerin çok yakın zaman içinde sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada başkasının mezarını kazmak gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına, pişman olacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına alamet etmektedir.

Rüyada mezar kazmak altın bulmak gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, çok güzel bir projenin geçirileceğine, herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments