Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kardeşinin mezarını kazmak

Rüyada kardeşinin mezarını kazmak

Rüyada kardeşinin mezarını kazmak maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına, maddi ve manevi olarak zenginliğinin yerinde olacağına, sevilen birinin elinden tutmak o kişinin evlenmesine, yuva kurmasına yardımcı olunacağına, zor durumda olan ya da yardıma muhtaç duruma gelen kişilere el uzatılacağına, ancak Allah’ın izni ile bu durumlardan kurtulacağına, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına, ortaya çıkan sıkıntılara, iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine delalet eder.

Rüyada kardeşinin mezarını kazmak gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerinizde, iş birliklerinizde veya ortaklıklarınızda gergin durumlar veya tartışmalar söz konusu olabilir.

Rüyada kardeşinin mezarını kazmak sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına, ancak zamanında kimseyi dinlemediği için zor günlerinde de yanında hiç kimseyi bulamayacağına, kaza ve belaların çıkmayacağına delalet eder.

Rüyada birinin mezar kazdığını görmek bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine, hep dinç ve genç kalacağına, maddi açıdan çok sıkıntı çekileceğine ve yakın bir arkadaşının ihanetine uğranacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş babanın mezarını kazmak işinde başarılı olacağına, sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, işlerinin büyük bir başarı kazanması sayesinde yüklü miktarda para kazanacağına delalettir.

Rüyada ölmüş birinin mezarını kazmak yapılan işin bol kazanç getireceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine, en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada elleriyle mezar kazmak maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine, Allah’ın inayetini kazanacağına, sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına işaret eder.

Rüyada annenin mezarını kazmak çok büyük ve çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatında kazanılan başarılar sayesinde kısmetlerin artacağına, rahat ettirecek bir işe girileceğine işaret eder.

Rüyada mezarı kazmak kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine, geniş ve bol rızık elde edeceğine, Allah katında makbul olacak işlere atılacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine rivayet eder.

Rüyada birinin mezarını kazmak toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına, çalışmalarının takdir edileceğine, şansının ve bahtının açılacağına, hayatının güzelleşeceğine, hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments