Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni mezar kazmak

Rüyada yeni mezar kazmak

Rüyada yeni mezar kazmak yakın bir zaman içinde kendisini kötü hissettiği olaylardan kurtulacağına, aile bireyleri için bazı yardımlarda bulunulacağına, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine, çok iyi işler gerçekleştireceğine, bütçesinin genişleyeceğine, canının derdine düşeceğine, borçluysa borcunu ödeyeceğine, başın borçlularla belaya gireceğine, neredeyse mahkemelik olunacağına, yükseleceğine, istediği noktaya gelerek, olmayı hedeflediği makama da oturacağına alamet eder.

Rüyada yeni mezar kazmak gördüyseniz:

  • Bazılarımız hayatlarında ne kadar alıyorum ne kadar veriyorum sorgulamalarını arttırabilir.

Rüyada yeni mezar kazmak güzel huyları ile her zaman takdir toplayacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine, kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına yorulur.

Rüyada ölmüş birinin mezarını kazmak günahkâr olan kişileri doğru yola çevirmek için mücadele edeceğine ve yaşlılığında kendini tamamen inancına adayacağına, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine ve hem işyerinde hem kendi hanesinde bolluk ve bereket içine yaşanacağına, sevdiği kişilerin vereceği destekle çok hayırlı kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada eve mezar kazmak bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine, hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine, sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına delalettir.

Rüyada ölmüş kişinin mezarını kazmak üzerindeki kısmetsizliğin ve uğursuzluğun kaybolacağına, hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine yorulur.

Rüyada mezar yeri kazmak masa başı bir işe girileceğine, üzüntülerinin biteceğine, büyük bir rahatsızlıkla boğuşacağına yorulur.

Rüyada evin içinde mezar kazmak evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına ve bir müddet ikilinin arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, kazancından başkalarına da vereceğine, aile üyelerinin de refaha kavuşması için çalışan rüya sahibinin maddi zorluk çekmeden, her daim bereketli işler yapacağına delalet eder.

Rüyada çocuğuna mezar kazmak ortaklı işlere girileceğine, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, bazı tartışmalar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş babanın mezarını kazmak rahatının, keyfinin, sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına, kendini beğenmiş tavırlar nedeniyle iş yerinde kimse tarafından sevilmeyen kişinin bir süre sonra işinden atılması ya da ihtar almasıyla moralsiz bir hale geleceğine, sıkıntılı ve sorunlu dönemlerin biteceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments