Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski eşten hamile kalmak

Rüyada eski eşten hamile kalmak

Rüyada eski eşten hamile kalmak yaşam standartlarının ve kazancının artacağına, atılan adımların sıkıntı yaratacağına, seyahatlere katılacağına, kendisini moral olarak daha iyi hissedeceğine, hasret içinde kalacağına, hayırlı işler yapacağına, Allah katında günahlarının affolacağına, muradının gerçekleşeceğine, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, sıkıntılı ve içinden çıkılması zor durumlara düşüleceğine yorulur.

Rüyada eski eşten hamile kalmak gördüyseniz:

  • Elinize hesapta olmayan paralar geçmesi olasıdır.

Rüyada eski eşten hamile kalmak girdiği her işte büyük adımlar atacağına, dertlerinden arınacağına, attığı adımların geleceğini şekillendireceğine alamet etmektedir.

Rüyada eşinin hamile kaldığını görmek ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına, zora girmiş bir işin düze çıkacağına, kafasının ve içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine alamet etmektedir.

Rüyada eşinin hamile kaldığını öğrenmek buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına, sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine, o kimseyle beraber iş yapmak zorunda kalınacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski eşinden hamile kalmak yaşadığı stresin biteceğine, sorunların ve engellerin biteceğine, aksiliklerin ortadan kaldırılacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgiliden hamile kalmak hayırlı bir çalışmanın ortaya konulması sayesinde büyük ses getirileceğine, bedenen ve ruhen iyi olacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine, sorunların sürekli artacağına, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine alamet eder.

Rüyada eski sevgiliden hamile kaldığını görmek kısmetinin ve talihinin açılacağına, huzur ve sakinliğin yerini, kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına, kazancındaki verimliliğin artacağına, işlerinin yoluna gireceğine alamet eder.

Rüyada eski eşinin hamile olduğunu görmek onlardan yana üzüntüye düşeceğine, mutluluğu, başarıyı, sağlığı ve zenginliği yakalayacağına, işlerin günden güne daha da açılacağına rivayet eder.

Rüyada eski eşi hamile görmek geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, afiyette olacağına, feraha ereceğine, bulunduğu mevkide gerçekleştirdiği çalışmalar ve kazanacağı üstün başarı sayesinde terfi alacağına, kişinin tüm hayallerinin yıkılacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments